• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

09.08.2019

15:25

BESPLATNI ČASOVI SALSE! Latino zvuci na Sava promenadi!

Kultura

BESPLATNI ČASOVI SALSE! Latino zvuci na Sava promenadi!

Podeli vest

Na beogradskom šetalištu Sava promenada večeras od 18 sati odjekivaće latino zvuci, a posetioci će moći da prisustvuju i besplatnim časovima salse i baćate

Program je namenjen i mladima i starijima, svima koji žele da vrele letnje dane provedu uz povetarac reke i odličnu zabavu.

 

MILJANA KULIĆ UPLAŠENA ZA SVOJ ŽIVOT! Postavlja sigurne kamere na porodičnu kuću

Poseban deo večeri za one koji žele da se zabave uz navijanje publike i pokažu svoje plesno umeće zakazan je od 20 do 21 čas, kada će se održati takmičenje u salsi i baćati, a najbolji učesnici osvojiće vredne poklone.

(FOTO) SINDI KRAFORD U BIKINIJU! Hejteri je napali: PRESTARA SI ZA TO!

Kao završnica vrele plesne večeri, od 21 do 22 časa organizovana je i mini-žurka uz koju će prisutni moći da nastave druženje i uživaju u razigranom početku vikenda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija