• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2018

12:07

(FOTO) MILOŠ BIKOVIĆ nagrađen u Irskoj

Kultura

(FOTO) MILOŠ BIKOVIĆ nagrađen u Irskoj

Podeli vest

Glumac Miloš Biković nagrađen je za ulogu Petra Maraša u filmu „Južni vetar“ na Subtitle Spotlight European Film festivalu koji je održan od 19- 25. novembra u Irskom gradu Kilkenu

Na jedinom festivalu u Irskoj, koji popularizuje ostvarenja van domaćeg govornog područja, ove godine prikazano je 22 filma, od čega čak 14 premijerno, među kojima je bio i najuspešniji aktuelni domaći blokbaster „Južni vetar“ reditelja Miloša Avramovića.

Foto: Promo Art Vista

Ove godine na festivalu su, po sedmi put, dodeljene i „The Angela Awards“ nagrade za istaknuta dostignuća glumaca i autora. Tradicija je da nagrade dobitnicima uručuju poznati domaći glumci pa je tako našem glumcu pripala čast da mu nagradu uruči Charlie Murphy, glumica poznata po ulozi u hit seriji „Birmingemska banda“.

Zahvaljujući se na nagradi i pozdravljajući autore festivala, naš glumac je istakao da „nešto nije u redu sa svetom, a da autori festivala baveći se ovakvim filmovima čine veliku stvar jer plivaju nasuprot struji“.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija