• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

25.04.2019

15:40

VESNA TRIVALIĆ promovisala knjigu o plastičnim operacijama

Kultura

VESNA TRIVALIĆ promovisala knjigu o plastičnim operacijama

Podeli vest

Naša proslavljena glumica Vesna Trivalić promovisala je knjigu "Moje novo ja" koja govori o plastičnim operacijama. Doktori, ujedno i autori pomenute knjige, Miodrag i Milan Colić pretočili su u ovom delu svoje tridesetogodišnje iskustvo koje imaju na polju estetskih operacija

- Drago mi je što sam danas ovde i što učestvujem u promociji ove divne knjige svojih prijatelja. U brak sa mojim suprugom Nenadom Pandurovićem ulilo se mnogo lepih stvari. Jedna od njih je i divno prijateljstvo koje imamo sa Miodragom i Milanom Colićem, a koje smo krunisali kumstvom. Zasigurno mogu reći da su njih dvojica jedan od najboljih hirurga u svojoj oblasti na ovim prostorima i želim im svu sreću - rekla je glumica svim okupljenima.

Na promociji upriličenoj povodom obeležavanja 30 godina rada bolnice "Dr Colić" osim Vesne govorili su i: književnica i slikarka Mirjana Bobić Mojsilović, psihoterapeut dr Zoran Milivojević, vlasnik izdavačke kuće "Laguna" Dejan Papić kao i jedan od autora dr Milan Colić.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija