• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

13.11.2019

14:10

KADA STE SE POSLEDNJI PUT DOBRO NASMEJALI? Komičari iz Srbije i regiona svakog meseca u "Lisabonu"

Kultura

KADA STE SE POSLEDNJI PUT DOBRO NASMEJALI? Komičari iz Srbije i regiona svakog meseca u "Lisabonu"

Podeli vest

Darko Mitrović, Neša Bridžis, Srđan Olman, Srđan Jovanović, Filip Ugrenović, Dušan Varničić, samo su neki od popularnih domaćih stand up komičara koji svakog meseca svojim humorom ulepšavaju živote Beograđana u klubu kultne Kombank Dvorane (nekadašnje Dvorane Doma sindikata )

Svojim iskrenim životnim ispovestima u kojima se pronalazi svako od nas, obojenim kroz humorističke, ali i ironične sentence, sa publikom se sjedinjuju u jedno, praveći doslovce neverovatan show.

Posebnu dimenziju humora, na scenu Jazz kantine Lisabon donose i gosti iz regiona, koji su posebnu pažnju ovdašnje publike dobili nakon velikog Regionalnog stand up show-a održanog u oktobru u Velikoj sali Kombank Dvorane. To su Marko Puljiz iz Bosne i Hercegovine, Andrija Dabanović iz Crne Gore.

Momci koji su zaduženi za osmeh na Vašem licu, dobro raspoloženje i pozitivne vibracije, potrudiće se da iz kultnog beogradskog kluba odete nasmejani i sa željom da se na isto mesto vratite i to uskoro. Pre nego pohrlite po karte za sjajan show koji su tako spontano, a sa druge strane brižljivo pripremili za Vas, pročitajte redosled nastupa i dođite da kako biste shvatili i ko su zapravo oni i na sceni, ali i kada se svetla pozornice ugase.
 
MARKO PULJIZ I ANDRIJA DABANOVIĆ PETAK
15. NOVEMBAR 20h

Foto: Kombank dvorana

SRĐAN JOVANOVIĆ I FILIP UGRENOVIĆ
20. NOVEMBAR 20h
 
NEŠA BRIDŽIS
NEDELJA 08. DECEMBAR
 
DUŠAN VARNIČIĆ I SRĐAN OLMAN
NEDELJA 15. DECEMBAR


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija