• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

28.12.2019

12:16

NE MOGU, SINE, JA OVO DA IZDRŽIM! Tanja Bošković se gušila u suzama za malom Monikom!

Kultura

NE MOGU, SINE, JA OVO DA IZDRŽIM! Tanja Bošković se gušila u suzama za malom Monikom!

Podeli vest

Tanja Bošković nije uspela da zadrži suze nakon priloga o potrazi za dvanaestogodišnjom Monikom Karimanović, koju je kidnapovao Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin

Gostujući u jednoj emisiji, glumica je ustala sa stolice kada je čula za priču o nesrećnoj devojčici, pa držeći se za glavu rekla voditeljki:

Foto: Printscreen You Tube

 - Moram da odem. Ne mogu, sine, ja ovo da izdržim -  a onda i napustila studio. 

(UŽIVO) NOVI DETALJI POTRAGE ZA MALČANSKIM BERBERINOM! Unapred sve isplanirao, iskopao zemunice, MOTOROLOM PRATI POTERU! Svi se boje da će se DOKOPATI JEDNE LOKACIJE!

Sve se dogodilo posle priloga iz okoline Knjaževca, gde Moniku i njenog otmičara traži policija.

Nataša Miljković kao voditeljka nije uspela da zadrži suze, posebno kada je videla glumica koliko je potresena. 

 - Ovo jeste bio trenutak kada ste se predomišljali da li da uđete u studio, ova tema... Malopre ste me pitali da li je moguće da televizijske kamere prate sve ovo - rekla je Nataša. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jelena

pre 4 godine

Zeno,nije ni vreme ni mesto za tvoje glumatanje i ocajnicki pokusaj da skrenes paznju na sebe. Dete je u pitanju i ne zloutrebljavaj tudju muku jer si posle dva sata bila gost na rts i ponasala se kao da nisi samo par sati ranije imala histericni napad.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija