• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

10.03.2020

20:46

NJEGA SU SVI JEDVA ČEKALI - BIKOVIĆ IMAO TREMU ZBOG DOMAĆE PUBLIKE! Hotel Beograd napokon stigao i kod nas! (TV IN)

Kultura

NJEGA SU SVI JEDVA ČEKALI - BIKOVIĆ IMAO TREMU ZBOG DOMAĆE PUBLIKE! Hotel Beograd napokon stigao i kod nas! (TV IN)

Podeli vest

Na večerašnjoj premijera filma rusko-srpske produkcije "Hotel Beograd", glavni glumac Miloš Biković pojavio se poslednji na crvenom tepihu u pratnji njegove koleginice i bivše devojke Dijane, a evo i šta nam je rekao pred prvu projekciju filma u našoj zemlji

Miloš je bio vidno ushićen povodom premijere, što nije pokušavao da sakrije, a kako je istakao, posebno je uzbuđen zbog domaće publike.

Biković je u "Hotelu Beograd" prvi put radio sa svojom najboljom prijateljicom i koleginicom Jelisavetom Orašanin kada je reč o filmskom projektu, a kako je bilo sarađivati sa njom, ali i kako se osećao pred sam početak premijerne projekcije filma, saznajte u narednom prilogu:

PREMIJERA FILMA "HOTEL BEOGRAD"! Među prvima na crvenom tepihu, pojavili su se ovi glumci! (Video)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija