• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2020

21:38

''BIKOVIĆ JE LUD'' Jelisaveta Orašanin ZASIJALA ELEGANCIJOM na premijeri ''Hotela Beograd'' -Otkrila šta Teodosić misli o FILMU I HOT SCENEMA SA KOLEGOM! (VIDEO)

Kultura

''BIKOVIĆ JE LUD'' Jelisaveta Orašanin ZASIJALA ELEGANCIJOM na premijeri ''Hotela Beograd'' -Otkrila šta Teodosić misli o FILMU I HOT SCENEMA SA KOLEGOM! (VIDEO)

Podeli vest

Sve je oduševila!

Glumica Jelisaveta Orašanin na premijeru filma ''Hotel Beograd'' pojavila se u elegantnom, roze odelu.

SEVALE VARNICE! Miloš Biković i Dijana Požaskaja došli zajedno na premijeru - SVI BRUJE DA IZMEĐU NJIH POSTOJI VIŠE OD PRIJATELJSTVA! Jedan detalj ih je odao?! (VIDEO)

Jelisaveta u pomenutom filmu tumači ulogu Vedrane, a za medije ovom prilikom je otkrila da je "Hotel Beograd" upravo ono što treba našoj publici.

Foto: informer.rs

PONOSNO JE DRŽAO ZA RUKU! Miodrag Radonjić predstavio NOVU DEVOJKU - RASNA CRNKA! Blistali zajedno na crvenom tepihu! (VIDEO)

- Mislim da će naša publika uživati u ovom delu. Našim bioskopima fale takvi filmovi. Očekuje vas dosta smeha - rekla je ona, pa je priznala da joj je snimanje filma sa Milošem Bikovićem pravo zadovoljstvo.

BIKOVIĆEVA BIVŠA SE POJAVILA NA PREMIJERI FILMA - ALI NE SAMA! Barbara Tatalović smuvala Miloševog kolegu - SVE OČI UPRTE U NJIH! (FOTO)

Foto: informer.rs

- Divno, mi smo dugogodišnji prijatelji. Radili smo na fakultetu. Sa njim je fenomenalno raditi, on je divan kolega i partner. Lud je, to treba komediji - ispričala je glumica, a medije je interesovalo da li je njen suprug Miloš Teodosić pogledao film:

"EVO SADA I PEVAM!" Biković snimio PESMU sa Bajagom, pa uputio hit poruku - Kao da već niste imali dovoljno materijala da me PROZIVATE... (FOTO/VIDEO)

Foto: instagram printscreen/jagodenamagli

- Nije video film, reći će vam šta misli kada pogleda ceo - kratko je izjavila Jelisaveta, a celu izjavu sa premijere poslušajte u videu ispod.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mina

pre 4 godine

Miloš Bikovic je lep i dobar. glumac. Trebali su da mu nadju lepšu partnerku da glumi sa njim. Jelisaveta Orašanin je neugledna žena nije za glumicu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija