• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

21.03.2020

13:34

ZBOG NJEGA SMO PLAKALI u filmu "Život je lep"! Glumac danas ima 27 godina i trenutno je na udaru KORONAVIRUSA

Kultura

ZBOG NJEGA SMO PLAKALI u filmu "Život je lep"! Glumac danas ima 27 godina i trenutno je na udaru KORONAVIRUSA

Podeli vest

Mladi Italijan danas izgleda potpuno drugačije

Mladi glumac Đorđo Kantarini, koji je svetu postao poznat po ulozi Đosua u filmu "Život je lep", nije u Italiji gde je najalarmantnija situacija što se tiče opakog korona virusa, ali je u drugoj rizičnoj zoni, Njujorku, gde je zabeleženo 5.200 obolelih i 29 mrtvih.

Italijanski glumac Đorđo Kantarini, rođen 12. aprila 1992. godine, sa samo 5 godina je glumio u filmu "Život je lep", i tada nas je svojim talentom ostavio bez daha.

Foto: Youtube printscreen/Movieclips Classic Trailers

Drugo veliko ostvarenje bilo mu je učešće u filmu "Gladijator" (tad je imao 8 godina), i to je otprilike to što se tiče poznatih filmova.

Đorđo danas ima 27 godina, igra u pozorištu i nada se velikim filmskim ulogama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giorgio Cantarini (@giorgiocantarini) on Aug 10, 2019 at 10:55am PDT

Podsetimo, u ostvarenju "Život je lep" iz 1997. godine Roberto Benini tumači maštovitog konobara Gvida, koji zajedno sa ženom i petogodišnjim sinom završava u koncetracionom logoru. Uprkos svim strahotama sa kojima se suočavaju, on nalazi način da ubedi sina da je u pitanju samo igra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija