• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2020

16:14

OVO NISTE ZNALI! Milka Canić je bila TETKA OVOM POZNATOM GLUMCU! (FOTO)

Kultura

OVO NISTE ZNALI! Milka Canić je bila TETKA OVOM POZNATOM GLUMCU! (FOTO)

Podeli vest

Mnogi tvrde da liče!

Supervizorka kviza "TV Slagalica", Milka Canić preminula je 2016. godine, a njeno čuveno "dobro veče" se ne zaboravlja. Milka je godinama nadzirala čuveni kviz i uspela je da ga obeleži.

NAŠI GLUMCI POSLALI PORUKU PODRŠKE NA KINESKOM JEZIKU! Kakav GEST - Iako smo daleko, sad smo BLIZU (VIDEO)

- Ja nemam fotku sa Nikom Kejvom, ali zato imam sa tetkom. I da imam sa Kejvom, ova bi mi bila draža - napisao je glumac i njen rođak Ivan Đorđević svojevremeno na svom Instagram profilu, a odmah su se pojavili komentari: "Pa ličite", "Uspomene su važne".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ivan djordjevic dzudi (@ivan_djordjevic_dzudi) on Apr 10, 2019 at 10:04am PDT

 

Milka Canić je ostavila neizbrisiv trag na RTS-u, a njen rođak je veoma zapaženo ime u glumi. Sin glumca Dragana Đorđevića igrao je Vesu u seriji "Ubice mog oca" i Milana Stepanova u seriji "Vere i zavere".

OVO JE NAJTEŽE PITANJE U SLAGALICI - da li umete da ODGOVORITE?! Potrebno je samo da SPOJITE REČI - mnogi nisu uspeli! (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ivan djordjevic dzudi (@ivan_djordjevic_dzudi) on Feb 7, 2020 at 11:33pm PST

 

Dobitnik je prestižne nagrade "Zoranov brk" za ulogu Don Žuana. Stalni član je pozorišta "Toša Jovanović" u Zrenjaninu, gde je i rođen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija