• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SAŠA KOSTIĆ

21.04.2020

16:44

EKSKLUZIVNO! Evo šta nas čeka u nastavku JUŽNOG VETRA: Maraš kao Toni Soprano! SPEKTAKL U NAJAVI

Kultura

EKSKLUZIVNO! Evo šta nas čeka u nastavku JUŽNOG VETRA: Maraš kao Toni Soprano! SPEKTAKL U NAJAVI

Podeli vest

U filmu "Južni vetar 2" akcenat će biti na novom šefu srpske mafije i njegovom odnosu sa ženom, sinom, ocem i bratom, otkriva reditelj Miloš Avramović

Glavni junak "Južnog vetra" Petar Maraš postaje srpski Toni Soprano! Junak Miloša Bikovića u poslednjoj epizodi serije 'krunisan' je za novog šefa podzemlja, a njegov privatni život postaće glavna tema u nastavku hit filma.

Moć i bogatstvo

Poseban akcenat biće stavljen na Marašev odnos sa ženom, sinom, ocem i mlađim bratom, po uzoru na američku hit seriju "Porodica Soprano".

- U filmu "Južni vetar 2" fokus će biti na novom šefu srpske mafije i njegovom odnosu sa ženom, sinom, ocem i bratom. U porodici Maraš doći će do eskalacije ozbiljnih problema, zbog čega će Petrov brat Nenad (Luka Grbić) morati da se iz Amerike vrati u Srbiju. Odnos između braće biće posebno zanimljiv - otkriva za Informer reditelj Miloš Avramović i nastavlja:

 

 

- Petar će ovoga puta imati veliku podršku supruge Sofije (Jovana Stojiljković) za nezakonite radnje. Ona ranije nije bila oduševljena njegovim prljavim poslovima, ali će se sve to promeniti čim oseti moć i bogatstvo. U filmu ćemo pokušati da dočaramo Maraševe muke da održi balans između mafije i porodičnog života.

Glavni junak "Južnog vetra" Miloš Biković kaže da počinju sa snimanjem filma čim se završi vanredno stanje.

- Radićemo čim oteramo ovaj koronavirus. Nadam se da ćemo premijeru filma moći da zakažemo za februar naredne godine, to bih jako voleo. Jedva čekam da publika vidi nastavak, pročitao sam scenario i mogu vam reći da je fantastičan - priča najpopularniji srpski glumac i dodaje da je u planu i nastavak serije.

Foto: youtube printscreen/Južni vetar

- U martu počinjemo da snimamo drugu sezonu serije "Južni vetar". U planu je 14 epizoda. Prve četiri biće napravljene od drugog dela filma, a 10 potpuno novih. U drugoj sezoni serije biće mnogo više ženskih likova.

Najpotresnija scena

Biković se osvrnuo na veoma uspešnu prvu sezonu serije "Južni vetar", čije je epizode u proseku pratilo više od dva miliona ljudi.

- Omiljena mi je ona epizoda u kojoj Maraš psihički puca i priznaje svom sinu Luki da je kriminalac. Najpotresnija mi je bila ona scena u kojoj nakon saobraćajke Petar nosi sina do bolnice u rukama - kaže glumac.

Biković: Hoću da radim sa Kustom

Miloš Biković kaže da mu je velika želja da sarađuje sa našim proslavljenim rediteljem Emirom Kusturicom.
- Nas dvojica smo zajedno radili u filmu "Balkanska međa", ali nije to to. Ja sam bio glumac i producent tog filma, tako da Kusta i ja nismo bili čak ni u istom kadru. Saradnja je kada Kusturica režira film, a ja glumim u njemu. E to bih baš voleo. Nadam se da će mi se jednog dana ta želja i ostvariti - iskren je glumac

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija