• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ALO

24.04.2020

18:11

DA GA SVAKA POŽELI! Miloš Biković JE ZARADIO OGROMAN NOVAC,  a svoju majku je OBRADOVAO OVAKO!

Kultura

DA GA SVAKA POŽELI! Miloš Biković JE ZARADIO OGROMAN NOVAC, a svoju majku je OBRADOVAO OVAKO!

Podeli vest

O svom privatnom životu retko govori, a sad je otvorio dušu!

Miloš Biković važi za jednog od najpopularnijih glumaca srpske kinematografije čija je slava prešla granice naše zemlje. U Rusiji odavno uživa status megazvezde, a sada je prvi put naširoko govorio o svom odnosu s porodicom, ali je otkrio i u kojim se to situacijama obraća svom bratu monahu za savet.

ODRASTAO JE NA KARABURMI, A PORODICA MU SE ČESTO SELILA... Biković otkrio šta mu je brat monah rekao kada je postao NAJPOPULARNIJI GLUMAC

Foto: printscreen Instagram/bikovic

Miloš je otkrio i da je od prvog velikog honorara kupio stan svojoj mami.

- Stan u Beogradu, a pre toga sam joj iz Rusije doneo krznenu kapu, koja joj se mnogo dopala. Njoj pokloni nisu toliko važni. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan. Moja porodica je nekada bila veoma bogata, a nakon Drugog svetskog rata zbog nacionalizacije smo sve izgubili. Tata je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao je dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Moj brat jeste - rekao je glumac.

ŽESTOKA PROZIVKA! Biković priznao da nikada ne bi bio deo RIJALITI PROGRAMA, Gastoz ga odmah PECNUO! Čeka se odgovor glumca...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija