• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2020

18:30

KRVAVO UBISTVO U KAFIĆU NAŠE GLUMICE! Trojicu IZREŠETAO nakon VELIKE SVAĐE! Šok!

Kultura

KRVAVO UBISTVO U KAFIĆU NAŠE GLUMICE! Trojicu IZREŠETAO nakon VELIKE SVAĐE! Šok!

Podeli vest

Nije joj bilo lako!

Glumica Nada Blam je u jednom intervjuu otkrila da se u tom periodu osećala kao begunac jer je živela život koji je za nju do tog trenutka bio stran. Klub "Nana" na Senjaku dobro je poznato svim beogradskim "klaberima", ali i pripadnicima bezbednosnih i obaveštajnih organizacija!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nada Blam (@nadablam) on Dec 22, 2019 at 8:21am PST

 

Poznata filmska i pozorišna glumica Nada Blam ostvarila je tokom dugogodišnje karijere brojne uloge, ali malo je poznato da je tokom osamdesetih bila vlasnica kultne diskoteke "Nana", koja je od devedestih poznata kao mesto obračuna klanova.

Nada je u jednom intervjuu otkrila da se u tom periodu osećala kao begunac jer je živela život koji je za nju do tog trenutka bio stran.

- U doba kada smo on i ja otvorili čuvenu diskoteku Nanu, ona je bila jedna od najpoznatijih u Jugoslaviji. Tamo sam upoznala mnogo ljudi i jedan život koji mi je pre toga bio stran. U jednom trenutku bila sam begunac i imam rupu u glumačkoj biografiji kada se nisam bavila umetnošću. Posle svega toga, mogu da kažem kako sam najradosnija kada odem u neki kafić, naručim kafu, platim, izađem, a kafić nije moj - navela je Nada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nada Blam (@nadablam) on Oct 9, 2019 at 3:09am PDT

 

Klub "Nana" na Senjaku dobro je poznato svim beogradskim "klaberima", ali i pripadnicima bezbednosnih i obaveštajnih organizacija: od kada je u martu 1990. godine u njemu ubijen "žestoki momak" Andrija Lakonić, klub je često bio poprište krvavih obračuna. Slučaj "Lakonić" nije bio jedini sa krvavim krajem u ovom klubu u elitnom beogradskom naselju Senjak. Tako je krajem 2013. Mirko Milačić (32) Crnogorac prisutan na tamošnjoj kriminalnoj sceni, teško ranjen ispred "Nane" nakon što su se on i njegovi prijatelji posvađali sa mladićima za susednim stolom. U avgustu 2014. godine, trojicu mladića ispred kluba „Nana“ izrešetao je motociklista u pokretu. U pucnjavi koja se dogodila oko 5.45 ranjeni su Predrag Lj. (37) u nogu, Igor R. (32) u leđa i takođe u nogu Marko V. (22).

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 3 godine

Glumice, pevačice, voditeljke, novinarke, blogerke, jutjuberke, ...tutke i učesnice u rijaliti emisijama - ne postoji suštinska razlika.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija