• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2020

12:09

KUTAK NJENOG STANA JE POSVETILA PREMINULOM KOLEGI! Lidija Vukićević POKAZALA RASKOŠ u kom živi! (FOTO)

Kultura

KUTAK NJENOG STANA JE POSVETILA PREMINULOM KOLEGI! Lidija Vukićević POKAZALA RASKOŠ u kom živi! (FOTO)

Podeli vest

Terasa je remek-delo,!

Poznata glumica Lidija Vukićević predstavila je svima na društvenim mrežama kako je uredila svoj dom, a tom prilikom pokazala je detalje koje dosad nismo imali prilike da vidimo.

Lidija je na Instagram postavila niz slika, na kojima vidimo kuću u kojoj godinama živi, a sada se potrudila da njen dom zablista u novom ruhu.

Foto: printscreen instagram

Slikala je dnevnu sobu, kuhinju, prelepu terasu, dok joj zidove krase umetnička dela, ali i drage fotografije, poput one sa Draganom Nikolićem, nastale na snimanju njihovog zajedničkog filma "Lutalica".

Slike koje je Vukićevićeva podelila pogledajte u nastavku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on May 2, 2020 at 3:03pm PDT




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vm

pre 3 godine

Raskoš je imenica ženskog roda, tako da se ne može reći : pokazala raskoš u kom živi ,nego: pokazala raskoš u kojoj živi.

Samosvesna građanka

pre 3 godine

Sve srske glumice se javno žale da su im plate i honorari mali a posle nekog vremena sve one u medijima prikažu svoj prostran bogato opremljen stan ili svoju svoju veliku kuću. Jasno je da to od svog poštenog zakonitog rada sebi ne mogu da kupe. Ko im je dao novac za kupovinu skupog stana ili skupe kuće i šta su one tom bogatom darežljivcu morale zauzvart da rade - sve one o tome nikada ne kažu ni reč, mada je ipak svima jasno kako one zarade veliki novac.

Anja

pre 3 godine

Joj kako se fotošopira, šta joj ovo treba, srela sam je, godine koje ima prilice njenom izgledu, ne razumem potrebu za fotosopiranjem, pa na slici izgleda skroz drugačije

apsurd

pre 3 godine

Kad već pominjete raskoš,ne samo što ne znate da je to imenica ženskog roda, nego ne znate ni značenje. To nije sinonim za kič koji se vidi na slikama.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Magazin

Džet set

Srbija