• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

04.05.2020

18:42

KONAČNO SE VRAĆA NA MALE EKRANE! Nataša Aksentijević spremna da PONOVO OBARA REKORDE GLEDANOSTI - ovog puta NIJE SAMA!

Kultura

KONAČNO SE VRAĆA NA MALE EKRANE! Nataša Aksentijević spremna da PONOVO OBARA REKORDE GLEDANOSTI - ovog puta NIJE SAMA!

Podeli vest

Jedva su je dočekali!

Voditeljka  i glumica Nataša Aksentijević koju ste obožavali gledajući emisiju Dnk koja se prikazuje na televiziji Pink, konačno se vraća na male ekrane. Njen novi poslovni angažman se razliku od svega što je do sada radila. Njoj će u novoj emisiji ''Dnevna doza popa'' koja se prikazuje na K1 televiziji praviti društvo i glumac i voditelj Peđa Damnjanović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Aksentijevic (@aksentijevicnatasa) on May 4, 2020 at 8:28am PDT

 

- Počinje nova priča. Hvala svima vama koji ste se pitali gde sam,kako sam i što me nema. Evo me, na K1 televizija sa moji prijateljem Peđom Damnjanovićem u emisiji koja će vas opustiti,nasmejati vas...i što bi neki rekli "ne odem na posao da bih gledao". Nećemo vas optererećivati ,mi ćemo vas uveseljavati. Sve vas puno voli vaša Nata. Daću vam sve ono zbog čega ste voleli uvek da me gledate - rekla je Nataša, a onda je otkrila detalje o novoj emisiji i povratku na male ekrane:

Foto: informer.rs

- Konačno sam pred kamerama i u ulozi voditelja koju obožavam. Presrećna sam i radujem se jako. Radim sa svojim  prijateljem što se itekako vidi u emisiji. Nas odnos je takav da se gledaoci lako i sa zadovoljstvom prepuštaju da ih vodimo kroz različite teme koje ćemo obrađivati. Iako smo već na početku gosti koji su poznate, priznate ličnoati toliko se smeju da počnu da grokću od smeha. Beskrajno sam zahvalna na poverenju koje mi je ukazano. I nadam se da ce publika biti zadoboljna. Ja sam neko ko se daje 100% u svemu sto radim,nadam se da će gledaoci i ovog puta to prepoznati - rekla je Nataša za portal Informer.rs.

Emisiju možete pratiti utorkom od 22h!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!
Društvo

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom i to uglavnom u drugom delu dana a najviša dnevna temperatura biće od 20 do 25 stepeni, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

01.05.2024

12:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)
Partizan

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ imenovan je pre dva dana za šefa stručnog štaba crno-belih i tom prilikom potpisao je ugovor na godinu i po dana. Međutim, to suštinski ne mora ništa da znači i od više faktora zavisi koliko će se Nađ zaista zadržati na poslu o kojem je sanjao.

01.05.2024

14:01

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15