• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2020

16:55

DO SADA IH NISTE VIDELI! Ovako izgledaju ĆERKE glumačkog para Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića!  (FOTO)

Kultura

DO SADA IH NISTE VIDELI! Ovako izgledaju ĆERKE glumačkog para Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića! (FOTO)

Podeli vest

Prelepe su!

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković venčali su se krajem maja 2008. godine i od tada važe za jedan od najskladnijih bačnih parova na javnoj sceni Srbije.

SVAKO NA SVOJU STRANU! Kim se POSVAĐALA sa suprugom - on sa decom ODLAZI IZ GRADA! Otkriven RAZLOG SUKOBA! Kriza u BRAKU?

Foto: Printscreen You Tube

Glumački par u januaru mesecu 2010. godine ispunio je svoj san o velikoj porodici, kada su na svet došle dve devojčice, bliznakinje kojima su ponosni roditelji dali imena Mila i Vera.

OSAM SPAVAĆIH SOBA I DVANAEST KUPATILA! Megan i Hari pronašli DOM IZ SNOVA vredan čak 18 MILIONA DOLARA!

Popularni pertneri štite privatnost svojih naslednica, ne fotografišu se zajedno za časopise, a ćerke ne prisustvuju njihovim predstavama i premijerama filmova.

Porodične slike retko dele sa javnošću, ali danas je Sloboda napravila mali presedan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba) on May 8, 2020 at 3:02pm PDT

 

Naime, tridesetosmogodišnja glumica na društvenoj mreži Instagram objavila je fotografiju poljupca svoje dve mezimice, uz koju je kratko napisala:

- Ljubav.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dinkovic

pre 3 godine

Nismo videli kcerkice, nego opet samo mamu. Malo se previse mama eksponira .

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija