• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saša Kostić

13.05.2020

07:00

"BIKOVIĆ JE SNIMAO S*KS SA MOJOM MAJKOM!" Miloš doživeo NEPRIJATNOST - glumica otkrila kako su se upoznali njena majka i BIVŠI DEČKO!

Kultura

"BIKOVIĆ JE SNIMAO S*KS SA MOJOM MAJKOM!" Miloš doživeo NEPRIJATNOST - glumica otkrila kako su se upoznali njena majka i BIVŠI DEČKO!

Podeli vest

Nije ni slutio šta ga čega!

Ruska glumica Aglaja Tarasova otkrila je da su se njena majka i njen bivši dečko Miloš Biković upoznali u krevetu!

Najpopularniji srpski glumac zabavljao se sa lepom Ruskinjom od 2016. do 2018. godine, a u tom periodu snimao je film "Mitovi". I ništa tu ne bi bilo neobično da mu u tom ostvarenju nije zapala scena se*sa sa Aglajinom majkom, takođe poznatom glumicom, Ksenijom Rapoport (46).

 - Miloš i ja smo se dugo zabavljali i u jednom trenutku bilo je logično da majci predstavim dečka. On i ja smo razgovarali i smišljali kako je najbolje da to izvedemo. Nikako nismo uspevali da ugrabimo neku dobru priliku za to njihovo upoznavanje. Igrom slučaja, Miloš je baš u to vreme dobio ulogu u filmu "Mitovi", a tu je igrala i moja majka Ksenija Rapaport - ispričala je lepa glumica za ruske medije, i nastavila:

Foto: printscreen

- Šokirala sam se kada mi je Miloš rekao da baš od svih glumica u filmu moja majka igra njegovu ljubavnicu i da će imati i jednu vrelu scenu! Redovno sam odlazila na snimanje "Mitova", ali tog dana kada se snimala scena žestokog se*sa između mog momka i moje majke nisam smela da se pojavim. Ostala sam kod kuće, sedela, gledala u jednu tačku i razmišljala: "Bože, šta ti je život...". 

Ksenijina i Miloševa ljubavna scena odigrava se u pozorištu, i to usred predstave. U trenutku dok Bikovićev junak sedi u loži, Aglajina majka stiže kod njega, odmah počinje da se skida i njih dvoje vode ljubav. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aglaya Tarasova (@aglayatarasova) on Aug 22, 2018 at 7:15am PDT

 

Miloš Biković nije mnogo želeo da govori o toj temi, ali je potvrdio da je majku svoje bivše devojke upoznao na krajnje nesvakidašnji način. 

- Tačno je da smo bili ljubavnici u filmu "Mitovi" - rekao je glumac.

Osim u tom filmu, Biković i Ksenija su godinu dana kasnije zaigrali i u ruskom hitu "Led", u kojem glavnu žensku ulogu igra Aglaja Tarasova.

Foto: printscreen instagram/bikovic

Podržao bivšu na premijeri filma "Led 2"

Miloš Biković se u februaru pojavio na premijeri filma "Led 2" u Moskvi kako bi podržao svoju bivšu devojku Aglaju. Tada su u medijima podgrejane priče da su njih dvoje obnovili romansu, ali su oni to demantovali i objasnili da su sada samo dobri prijatelji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija