• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SAŠA KOSTIĆ

22.05.2020

15:15

ONI ĆE BITI SLOBA I MIRA, ALI KAD SAZNATE KO ĆE GLUMITI ČEDU... USKORO POČINJE SNIMANJE SERIJE O HAPŠENJU MILOŠEVIĆA!

Kultura

ONI ĆE BITI SLOBA I MIRA, ALI KAD SAZNATE KO ĆE GLUMITI ČEDU... USKORO POČINJE SNIMANJE SERIJE O HAPŠENJU MILOŠEVIĆA!

Podeli vest

U novoj drami "Porodica" biće opisano kako je bivši predsednik SR Jugoslavije proveo poslednje dane na slobodi


Boris Isaković i Mirjana Karanović glumiće Slobu Miloševića i Miru Marković u novoj seriji "Porodica"! Jednu od ključnih uloga dobio je i Milan Marić, koji će u ovoj mini-seriji igrati lidera LDP Čedomira Jovanovića, saznaje Informer.

Foto: Tanjug/AP

U drami "Porodica" biće opisano kako je bivši predsednik SR Jugoslavije proveo poslednje dane na slobodi.

- Mira Karanović u "Porodici" igra svoju imenjakinju, a Boris tumači Slobin lik. Oboje su veoma uzbuđeni, što će ovekovečiti nekada najmoćniji bračni par u državi. Probe su već počele, a snimanje kreće krajem juna. Serija ima pet epizoda i detaljno će obraditi hapšenje Slobodana Miloševića, koje je počelo 30. marta 2001. godine u Vili "Mir" na Dedinju - priča naš izvor.

Foto: AP/Informer

Reditelj serije je Bojan Vuletić, koji je insistirao da Milan Marić odigra Čedin lik.

Foto: Tanjug/movie promo

- Marić je bio prvi pik za ulogu Čede Jovanovića, koji je 2001. godine sa Miloševićem pregovarao da se preda i da mu se sudi u Srbiji. I reditelj i producenti oduševljeni su Milanom i veruju da bi on odlično izneo lik političara koji je odigrao ključnu ulogu u tom istorijskom događaju - kaže naš izvor i dodaje da je glavni junak "Državnog službenika" bez mnogo razmišljanja prihvatio ulogu:

SVI SE SEĆAJU NECE IZ "SREĆNIH LJUDI" On je danas momčina, živi u Srbiji i veoma je uspešan! Evo šta radi...

 

- Svidela mu se ideja i veruje da će mu uloga Čede biti veliki izazov u karijeri. Svestan je da će to možda biti i mač sa dve oštrice, ali je spreman da rizikuje.

Ceca igra Mirinu drugaricu

Foto: Tanjug

U seriji "Porodica" pojaviće se i Svetlana Ceca Bojković, i to u ulozi bliske prijateljice Mire Marković.

- Tačno je da ću igrati u seriji, moja uloga je epizodna. Ne bih puno da govorim o tome, jer snimanje još nije počelo - kaže glumica za Informer.

Pored Slobodana Miloševića, Mire Marković i Čede Jovanovića, u "Porodici" će se naći još neki političari tog vremena.

- U scenariju se pominju i bivši Slobini ministri Bane Ivković i Žika Jovanović. U manjoj ulozi pojaviće se i Zoran Đinđić, kao i još neki likovi iz tadašnjeg političkog života. Kasting je još u toku, tako da zasad nije poznato ko će koga glumiti - kaže naš izvor i ističe:

POČINJE SNIMANJE O HAPŠENJU! Evo ko će igrati SLOBU MILOŠEVIĆA I MIRU u novoj seriji - pravo iznenađenje biće i ČEDA JOVANOVIĆ

- Verovatno će se mnogi iznenaditi, ali u ovoj seriji neće se pojaviti Mirina i Slobina deca Marko i Marija. Premijera serije trebalo bi da bude sledeće godine.

 


sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija