• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2020

11:56

BIO JE SLAVNI SRPSKI GLUMAC, A PRETUČEN JE DO SMRTI U CENTRU BEOGRADA! Huligani mislili da je ROM, niko nije okrenuo glavu dok su ga TUKLI!

Kultura

BIO JE SLAVNI SRPSKI GLUMAC, A PRETUČEN JE DO SMRTI U CENTRU BEOGRADA! Huligani mislili da je ROM, niko nije okrenuo glavu dok su ga TUKLI!

Podeli vest

Tuga!

Glumac Dragan Maksimović je ostvario više od 60 uloga u pozorištu, na filmu i televiziji. Debitovao je u Narodnom pozorištu u Beogradu ulogom Vojnika u predstavi "Majka Hrabrost i njena deca", 1971. godine.  Igrao je i u televizijskim serijama - “Otpisani”, “Duvanski put”, “Priče iz majstorske radionice”, “Četrdeset osma – Zavera i izdaja”, “Otvorena vrata”, “Gore dole''.

GLUMAC ZAVRŠIO NA GRAĐEVINI! Tihomir Tika Stanić UPAO U VELIKE DUGOVE! Mnogo su mu obećavali, ali se ''OPEKAO''!

Foto: Printscreen You Tube

Ni posle 19 godina od smrtonosnog prebijanja Dragana Maksimovića policija nije uspela da identifikuje čopor napadača koji su te kobne večeri, 17. novembra 2000. godine, u centru Beograda nasrnuli na glumca. Po rečima prijatelja koji su ga posećivali u bolnici pretučen je jer su huligani mislili da je Rom zbog tamnije puti.

ŠOPING TEORIJA! Nešto što svi radimo posle KUPOVINE govori da li smo DOBRI ILI LOŠI GRAĐANI!

Sve se desilo naočigled mnogobrojnih prolaznika i gostiju restorana koji su, baš tada, rešili da okrenu glavu i ne pomognu. Tri meseca kasnije, 4. februara 2001. Dragan Maksimović je umro od posledica prebijanja, tri dana pred svoj 52 rođendan. Krivci za njegovu preranu smrt do danas nisu uhapšeni.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milosobilic1389

pre 3 godine

Срамота за државу...Срамота за полицију...Срамота за правосуђе...Срамота за ГЛАВНИ ГРАД...Срамота за све нас, који живимо са убицама и толеришемо их свакодневно...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija