• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.B.

01.06.2020

10:41

ARKANA MOŽE DA GLUMI SAMO ON! Ceca "aminovala" film o POKOJNOM MUŽU, a glavnu ulogu poverila bi samo ovom GLUMCU!

Kultura

ARKANA MOŽE DA GLUMI SAMO ON! Ceca "aminovala" film o POKOJNOM MUŽU, a glavnu ulogu poverila bi samo ovom GLUMCU!

Podeli vest

"Veoma je talentovan i sigurno bi mu dobro legla takva uloga"

Ceca Ražnatović kaže da jedino Vuk Kostić može da glumi njenog pokojnog muža Željka Ražnatovića Arkana! Folk diva smatra da je glavni junak serije "Ubice mog oca" ko stvoren za takvu ulogu.

"BIKOVIĆ NE TREBA DA SE PETLJA U NEŠTO ŠTO SE NE MOŽE ODGLUMITI!" Nakon što je PRIZNAO da bi GLUMIO ARKANA, oglasio se Veljko i poručio OVO!

- Vuk je moj prijatelj i mislim da bi on odlično dočarao Željkov temperament i karakter. Kostić je veoma talentovan i sigurno bi mu dobro legla ta uloga. Ne bih se bunila ni da Bred Pit igra mog Željka - kaže Ceca za Informer i dodaje:

Foto: Insajder/Novak Đurović

- Od starijih glumaca verujem da bi se Branislav Lečić dobro snašao u toj ulozi. Leka je poznavao Željka, družili su se, tako da bi mu bilo lako da uđe u lik - ispričala je pevačica.

ŽELJKO MITROVIĆ POSTAO DEDA! Objavili selfi - dobio je UNUKU, dali joj staro latinsko ime sa VELIKIM ZNAČENJEM! (FOTO)

Folk zvezda konačno je "aminovala" davno najavljeni film o Arkanu, jer je sve donedavno izričito bila protiv toga da bilo ko glumi njenog muža na velikom platnu.

Foto: Insajder/Zoran Sinko

- Neumesno je snimati film o osobama koje nisu među živima. Mrtva usta ne govore. Ne očekujem da lik i delo mog supruga prikažu u pozitivnom svetlu i zato ne podržavam to - govorila je Ražnatovićeva.

Inače, čitava fama oko toga ko će na filmskom platnu "oživeti" Arkana, nastala je posle izjave Miloša Bikovića da bi on rado prihvatio takvu ulogu.

- Glumio bih Arkana, što da ne! Ukoliko bi neko napisao scenario za dobar film, prihvatio bih takvu ulogu - rekao je Biković u emisiji "Amidži šou" na Pinku.

Foto: TV Pink printscreen

Film o Arkanu nosi radni naziv "Tigrov skok" i treba da se radi u holivudskoj produkciji. Autor knjige "Arkan" Vladimir Đorđević kaže da je jedna ozbiljna produkcijska kuća iz Amerike zainteresovana da snimi ostvarenje o pokojnom komandantu Srpske dobrovoljačke garde.

- Taj film bi bio inspirisan Arkanovim životom, ali sa dosta fikcije. Radnja bi podsećala na "Skarfejs" i "Kuma". Posebno bismo se osvrnuli na odnos glavnog junaka sa bivšim predsednikom države Slobodanom Miloševićem, kao i suprugom Cecom Ražnatović. Robert de Niro je veoma zainteresovan da glumi Miloševića - otkriva Đorđević za Informer.

Veljko: Bikoviću,
ne čačkaj mečku


Miloš Biković je nedavno izjavio da bi rado glumio Arkana, a to se nikako nije svidelo sinu pokojnog komandanta.

- Biković je dobar glumac, ali mislim da ne treba da čačka nešto što se odglumiti ne može - poručio je mlađi Ražnatović.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zem

pre 3 godine

A na konto čega treba snimiti taj film? A zbog kojih to zasluga? Kakav to primer dajete mladima?

milankukic

pre 3 godine

dobro pitanje zem ko je bio i sta arkan prvo to treba da se istrazi a ako se snima film ko je ceca da ona odredzuje ko ce igrati krimosa

CCC

pre 3 godine

Samo NICOLAS CAGE moze da glumi arkana ... (velika i mala slova po zasluzi )

Saradžogla

pre 3 godine

Да се крстиш са обе руке!Филм о Аркану?Још ако милионе новца да ,,министарство културе'' за филм онда ... Боље да се не изражавам!Шта ту има да буде позитивно?ЗА ТО ВРЕМЕ БЕОГРАДСКА СЕЛА НЕМАЈУ КАНАЛИЗАЦИЈУ!?

XXaxa

pre 3 godine

De Niro bi da glumi Slobu xaxaxaxa... Mos mislit. Zabole ga za Srbe i Slobu.

avokado

pre 3 godine

kad ceca odobrava onda je jasno da sa realnim prikazivanjem nema veze.cuj,bred pit....zeljko mu nije ni blizu bio. angazujte neutralne ozbiljne psihijatre da prvo naprave njegov psiholoski profil.

zora

pre 1 godinu

Zena insistira da se snimi film o mafijasu a verovatno bi pristala da se snimi scena kako prilikom ubistva vadi pistolj iz tasne i baca ga telohranitelju. Kao u filmu, mafijas i mafijasica. Ne kaze se djabe nicija nije gorela do zire. Tako i Raznatoviceva. Ugasio je metak. Treba da bude srecna da se njoj nista nije dogodilo te noci a moglo je kava je pucnjava bila. Mani film o mafijasu i zahvali Bogu da si ziva a verujem da jesi i da je to razlog velikog preokreta i vera u Boga. Ipak neko ko praktikuje dozvoljava sebi neke stvar koje ne idu sa verom i BOGOM.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59