• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2020

18:29

ZAMALO DA ODUSTANE OD GLUME! Jedva je PREŽIVLJAVAO sa prijateljima sa KLASE - VOJIN ĆETKOVIĆ se prisetio STUDENTSKIH DANA!

Kultura

ZAMALO DA ODUSTANE OD GLUME! Jedva je PREŽIVLJAVAO sa prijateljima sa KLASE - VOJIN ĆETKOVIĆ se prisetio STUDENTSKIH DANA!

Podeli vest

Nije mu bilo lako!

Jedan od zasigurno najuspšenijih srpskih glumaca Vojin Ćetković za nekoliko dana proslaviće 46. rođendan. Iza sebe ima veliki broj filmskoh rola, brojne pozorišne uloge, a malo je poznato da ranije nije želeo da se bavi glumom i da je bio na pola puta da odustane.

U BRAKU JE 28 GODINA i muž joj je UMETNIK! Gorica Popović se sa suprugom NE POJAVLJUJE U JAVNOSTI, prvi put otvoreno progovorila o njemu

Foto: Printscreen You Tube

- Nikada nisam znao da ću biti odličan glumac. Na drugoj godini sam rešio da se ne bavim glumom. Pao sam na glavu i morao sam da ležim. Na akrobatici dok sam radio leteći salto, tada sam slomio nos i imao potres mozga. Morao sam da ležim i dok sam tako ležao razmišljao sam da se ne bavim time. Odlučio da se ne bavim glumom, da je meni to teško i da Beograd nikada neću moći da prihvatim kao svoj grad. Vratio se u Kruševac i dva meseca sam bio tamo, nisam išao uopšte na faklutet. Profesor me nijednom nije nazvao i rekao da se vratim. Moj brat Milovan je taj koji je uticao na mene, jer mi je u jednom momentu rekao: "Dosta si razmišljao, hajde da se vratiš". Vratio sam se, cela klasa me je sačekala i prigrila i to je prelomilo. Ali nikada nisam bio siguran da sam fenomenalan i da ću napraviti nešto, to ni dan danas ne mislim - objasnio je Ćetković pre nekoliko godina u emisiji "Balkanskom ulicom" i prisetio se prijemnog ispita kada je prvi put iz rodnog Kruševca došao u Beograd.

ONI ĆE BITI KAO PAJA I JARE! Počinje snimanje serije "Kamiondžije", a evo koji poznati glumci će dobiti GLAVNE ULOGE!

- Sećam se tog prijemnog ispita, ne znam da li sam sa nekim progovorio tri reči. Bio sam sportista i došao sam da budem primljen. Došao sam da ostanem. Tek sredinom druge godine smo shvatili da smo mi porodica, toliko vremena smo provodili zajedno da smo bolovali od istih bolesti. To mi je druga porodica, moja klasa - kaže Vojin koji je na klasi bio zajedno sa Natašom Ninković, Nebojšom Glogovcem, Sergejem Trifunovićem i drugima.

- Živeli smo svugde po Beogradu i jedni kod drugih. Često smo dobijali otkaze i onda se dešavalo da po nas petoro spavamo kod jednog i da se hranimo kod drugog - kaže i dodaje da je pravo sa snimanja jednog filma otišao u vojsku i to kada je imao 27. godina.

Foto: Tanjug

Kako ističe, zbog stanja u zemlji njegov posao ne može da mu omogući da bude bogat, već da živi soldino, a sve što je stekao u žviotu bilo je isključio taletnom i radom, zajedno sa suprugom Slobodom.

OPA BATO! Otkriveno koliko je NOVCA Milan Lane Gutović tražio po EPIZODI serije ''Bela lađa''!

- Ne mogu kroz svoju branšu u ovoj zemlji da budem bogat, to je nemoguće. Sa tim sam se pomirio davno. Može da mi bude pristojno i da budem srednja klasa koje je sve manje, ali sam slobodan, što je jako bitno. Slobodan sam da kažem šta mislim kome god sa pozicije glumca. Kakav sam ovakav ili onakav, ali takav sam kakav jesam. Ako ti samog sebe ne ceniš, niko neće ni tebe da ceni. To sam isto govorio mladim glumcima, kada me pitaju koliki honorar da traže za reklamu, kažem zavisi koliko ceniš sebe. Ako hoćeš da jednog dana imaš pristojan honorar i da pristojno živiš, moraš da držiš jednu određenu cenu i da držiš do sebe. Da te ne uzmu kao neozbiljnog tipa. Isključivo živim od glume, sada koliko sam poslova zarad toga izgubio, to je mnogo... Nisam nasledio ništa značajno, ni moja žena ni ja, sami smo isključivo uz svoj talenat, onako proleterski upali u sve to i napravili porodicu. Isključivo to što imamo je zahvaljući radu i talentu i velikim odricanjim i neprospavanim noćima - ispričao je za emisiju "Bulevar", 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Magazin

Džet set

Srbija