• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Srbija danas

07.06.2020

11:52

MAJKA NAŠEG GLUMCA UPUCANA U POTILJAK, napadač ju je čak i ZAPALIO!

Kultura

MAJKA NAŠEG GLUMCA UPUCANA U POTILJAK, napadač ju je čak i ZAPALIO!

Podeli vest

Život mu je obeležila ova tragedija!

Glumac Srđan Timarov je dobro poznat ljubiteljima filma i pozorišta u Srbiji. Svako će prepoznati upečatljivo lice i glas, kao i niz sjajnih uloga po kojima će zauvek ostati upamćen. Ipak, malo ko zna da je njegov život obeležila jeziva tragedija, koja je potresla Jugoslaviju i celu domaću javnost.

ISTINA O ŽIVOTU BRANKE KATIĆ! Glumica je DALEKO OD SRBIJE i više ništa nije isto, a ŽELI SAMO JEDNO!

Foto: Printscreen TV PRVA

Naime, majka našeg proslavljenog glumca je bila Klara Mandić, čuvena političarka i stomatolog koja je brutalno ubijena 9. maja 2001. godine. U zapaljenom stanu, u kom je podmetnut požar da bi bili sakriveni tragovi, pronađeno je njeno telo sa ranom od metka na potiljku.

NEPREPOZNATLJIVA! Naša glumica skratila kosu - OSTAVILA SVE U NEVERICI! Svi smo odrastali uz njene uloge u MNOGIM SERIJAMA!

Ubica se podrobno pripremao za zločin, pa je ispred njenog stana na Bežanijskoj kosi danima bacao petarde da bi navikao komšije na zvuk pucnjave.

Foto: Printscreen TV PRVA

Pošto je pozvonio na Klarina vrata, napadač je hladnokrvno ispalio metak u nju, a zatim je izvršio premetačinu po stanu. Uzeo joj je mobilni telefon, pištolj i bundu. Ono što je začudilo policiju je da sa njenog tela nije skinut nakit. Ubica se potom vratio do svog automobila, uzeo kanister sa benzinom i zapalio stan, najverovatnije da bi prikrio tragove zločina.

Za manje od dva dana policija je rešila zločin, a glavni osumnjičeni je bio Nikola Živković, koji je i uhapšen. Motiv je najverovatnije bilo koristoljublje, pošto je ubica bio u velikim novčanim dugovima. Njena smrt je danima bila na naslovnim stranama beogradskih novina, a nacija je bila šokirana brutalnim krajem velike dobrotvorke i filantropa.

GLUMILA JE LEČIĆEVU SEKRETARICU U PORODIČNOM BLAGU, a SESTRA je OVOG POZNATOG MINISTRA! Evo kako danas izgleda i čime se bavi! (FOTO)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija