• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.06.2020

18:42

DUGO ČUVANA TAJNA OTKRIVENA! Paja i Jare se NISU PODNOSILI - On je zahtevao OVO da bi se vratio na snimanje! PRODUCENT JE IMAO MNOGO PROBLEMA!

Kultura

DUGO ČUVANA TAJNA OTKRIVENA! Paja i Jare se NISU PODNOSILI - On je zahtevao OVO da bi se vratio na snimanje! PRODUCENT JE IMAO MNOGO PROBLEMA!

Podeli vest

Snimaju se nove epizode 'Kamiondžija', u kojima glume Nenad Jezdić i Tihomir Stanić. Redatelj Čolović kaže da su Pajo i Jare bili toliko upečatljivi da nema smisla ni pokušati imitirati velikane.

Od smrti Miodraga Petrovića Čkalje prošlo je 17 godina. Pavle Vujisić i on slovili za najharizmatičniji, uigran i voljen duo sa malih ekrana. Serija i film “Kamiondžije” obeleželi su celu epohu jugoslovenske televizije. Međutim, na setu je bilo drugačije od onog što se videlo na ekranu. Pavle Vuisić i Čkalja su se, čim bi se kamere ugase, svađali.

GLUMILA JE LEČIĆEVU SEKRETARICU U PORODIČNOM BLAGU, a SESTRA je OVOG POZNATOG MINISTRA! Evo kako danas izgleda i čime se bavi! (FOTO)

Foto: printscreen

 

Čkalja je glumio, čak i preglumljivao, a Pavle je zbog toga u sebi ključao. Prebacivao mu je da je štreber koji radi sve što mu drugi kažu. Nije imao volje ni živaca da prati Čkalju pa je izmišljao replike. Ovo je bio razlog čestih sukoba na snimanju.

IZVEDENA IZ TAKTA zbog Desanke Maksimović! Glumica Sloboda Mićalović u NEVERICI, počela da VIČE - Traži ODGOVOR NA OVO PITANJE!

Kad je produkcija desetak godina nakon serije i filma “Kamiondžije” želela da snimi nastavak “Kamiondžije opet voze”, Pavle za to nije hteo ni da čuje. Prvu sezonu je prihvatio samo da pokaže razliku među njima dvojicom, ali drugi put za Vuisića to nije dolazilo u obzir.

Foto: Printscreen You Tube

- Ubeđivali su ga godinu dana. Ja sam tad želela da izgradim imanje, koje se i njemu svidelo, premerio je plac, izračunao koliko će koštati ograda i tražio honorar od 110.000 tadašnjih dinara. Producenti su poludeli jer je maksimalni honorar za glavne glumce tada bio 12.000 i nije bilo zakonske mogućnosti da mu daju više. Samo je odmahnuo rukom i otišao sa sastanka. Onda su pronašli način da naprave video-kasete koje će se prodavati gastarbajterima i osigurali su mu traženi novac - prisetila se Mirjana Vuisić.

KAO JAJE JAJETU! Ćerka Anice Dobre ISTA MAJKA - ''Osećam teret što sam njeno dete''!

Pavle je tad tražio da se i Čkalji mora podići honorar barem na 50.000. Tek kad su i na to pristali, snimljeni su novi nastavci “Kamiondžije opet voze”.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje
Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje

Trećina učenika učestvovala je u tuči bar jednom tokom godine, pokazali su rezultati istraživanja o zdravstvenom ponašanju školske dece u Srbiji u školskoj 2021/2022. godini koje je sproveo Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“.

16.04.2024

10:58

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija