• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Gloria

09.06.2020

18:32

ODBIJALA JE NEPRISTOJNE PONUDE, SADA JE NIGDE NEMA! Maja Mandžuka doživela je VRHUNAC u "Munjama", sada konačno otkrila zbog čega je NESTALA

Kultura

ODBIJALA JE NEPRISTOJNE PONUDE, SADA JE NIGDE NEMA! Maja Mandžuka doživela je VRHUNAC u "Munjama", sada konačno otkrila zbog čega je NESTALA

Podeli vest

Svi se sećate ovog lepog lica

Maja Mandžuka se, poput brojnih koleginica, tokom dugogodišnje karijere u više navrata susrela sa različitim neprijatnostima.

ZNATE GA IZ SERIJE ''BESA'' I ''STIŽU DOLAZI''! Informer PAPARACO zatekao GLUMCA - JEDVA SMO GA PREPOZNALI - Mnogo je OSEDEO!

Sastavni deo istih bile su nepristojne ponude koje je dobijala kako u Srbiji, tako i Americi, gde je radila punih dvanaest godina.

Foto: Instagram

- U filmskoj industriji, kao i u drugim oblastima, postoje i divni ljudi, vrhunski profesionalci, ali i oni drugi koji žele da iskoriste svoju moć na grozan i perfidan način. Kad se nađete u takvoj situaciji, ni sami niste sigurni kako treba da se postavite. Ja znam kako sam reagovala, a da sam pristala na sve što su mi predlagali, verovatno bih imala daleko bogatiju karijeru i bila mnogo poznatija. Kućno vaspitanje, sistem vrednosti koji su mi usadili roditelji i način odrastanja doprineli su da sve nepristojne ponude odbijem. Bilo mi je najvažnije da posle svojih odluka mogu mirno da spavam, svesna toga da nisam izneverila sebe - ispričala je Maja, koja se potom osvrnula i na slučaj ozloglašenog holivudskog producenta Harvija Vajnstina, koji je osuđen na 23 godine zatvora zbog napada na glumice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Mandzuka (@majamandzukaofficial) on Jun 9, 2020 at 2:48am PDT

 

- Pričalo se da mnoge slavne glumice ne bi danas bile tu gde jesu da nije bilo Vajnstina. Umeo je da prepozna talenat, scenario, glumu. Ne mogu da ulazim u to šta je radio s glumicama, ali za sve je potrebno dvoje. Ubeđena sam da u tim situacijama mnogo toga zavisi od žene i kakav stav ona zauzme. Niko te neće maltretirati i zlostavljati ako sam ne pristaneš na to. Kad smo već kod Vajnstina, on nije jedini. I kod nas ima takvih primera, iako žene ćute o tome - navela je glumica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vitez Kolja

pre 3 godine

Čini mi se da ne postoji veći nepotizam nego što je to u srpskom glumištu i na FDU. Nema glumca, producenta, režisera, čije je dete, sinovac, bratanica...stasalo, a da nije upisalo FDU i odmah dobilo uloge u pozorištu, filmu, serijama. Ostali smo uskraćeni za mnoge talente, koji nisu uspeli da upišu FDU, jer su im mesta zauzeli gore navedeni, među kojima ima maksimum 20% stvarno talentovanih.Ostali, kao i ova devojka o kojoj pišete stvarno su pogrešili profesiju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija