• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saša Kostić

17.06.2020

14:36

BILO JE VEOMA NEPRIJATNO! Lepa Brena se SOČNO LJUBILA SA OVIM GLUMCEM - Zainatila sam se i... Nije joj bilo svejedno pred velikim IZAZOVOM (FOTO)

Kultura

BILO JE VEOMA NEPRIJATNO! Lepa Brena se SOČNO LJUBILA SA OVIM GLUMCEM - Zainatila sam se i... Nije joj bilo svejedno pred velikim IZAZOVOM (FOTO)

Podeli vest

Pevačica priznaje da joj je najteže palo da u filmu "Hajde da se volimo" snimi ljubavnu scenu

Lepoj Breni pao je mrak na oči kada je na snimanju filma "Hajde da se volimo" trebalo da poljubi Dragana Bjelogrlića! Bez obzira na to što je u to vreme bila jedna od najvećih muzičkih zvezda stare Jugoslavije, nije joj bilo svejedno zbog ljubavne scene sa u tom trenutku najpopularnijim glumcem.

PEH U EMISIJI UŽIVO! Voditeljka vremenske prognoze NIJE VIDELA DA SU KAMERE UKLJUČENE, pa uradila ovo! SMEH DO SUZE - i kamermani VRIŠTALI (VIDEO)

Brena se u svom biografskom filmu našla rame uz rame sa najvećim glumačkim imenima, a kolena su joj zaklecala jedino kada je na red došla scena u kojoj u avionu razmenjuje sočan poljubac sa Bjelom.

- Uopšte mi nije bilo prijatno kada mi je reditelj Stanko Crnobrnja saopštio da Bjelu moram da poljubim u usta, i to onako ozbiljno, filmski. Rekla sam mu da ne mogu jer nisam glumica, na šta mi je Crnobrnja odgovorio: "Sada jesi i molim te da to bude pravi poljubac, ozbiljan i profesionalan" - priča Brena i nastavlja:

- Zainatila sam se i odlučila da ne dramim mnogo, već sam stisla petlju i poljubila Bjelu. Sećam se da mi je tog trenutka bilo veoma neprijatno, ali mi je pao kamen sa srca kada mi je reditelj rekao da sam odlično odradila posao i da je sve delovalo prirodno.

Foto: HIT dodatak/informer

Pevačica objašnjava da joj je pored tog poljupca veliki stres bio i kada je u drugom delu filma "Hajde da se volimo" trebalo da skoči sa visoke zgrade.

- Svi članovi "Slatkog greha" i ja trebalo je da skočimo sa zgrade ispod koje je bio veliki naduvani dušek, onakav kakav vatrogasci obično postavljaju kada spasavaju ljude iz objekata u požaru. Toliko me je bio strah od visine da sam morala da popijem malo rakije i vina da bih se oslobodila i skočila dole - priča Brena.

ZAR TRUDNOJ ŽENI TAKO! Napali Tamaru Đurić - Pokazala STOMAK tokom šetnje, sačekali je ONI - BILI SU NEMILOSRDNI! (VIDEO)

Folk zvezda po dobrom pamti i Velimira Batu Živojinovića, koji je u prvom delu filma glumio policijskog komandira.

- Bata je bio divan čovek i ozbiljan profesionalac, puno sam naučila od njega. Davao mi je dosta saveta i sugestija i to mi je značilo. On je bio moj pravi Valter i upoznao me je sa sadašnjim suprugom Bobom Živojinovićem - kaže pevačica.

Foto: HIT dodatak/informer

Svetislav Bule Goncić je u "Hajde da se volimo" glumio zavodnika Baleta, za kojim su ludele devojke. Glumac kaže da mu je najveća uspomena na taj period druženje sa Brenom, koja ga je naučila da hoda u visokim potpeticama.

- U jednoj sceni se prerušavam u Brenu, skroz sam obučen i našminkan kao ona. Kako bih je što bolje dočarao na filmu, učila me je kako da hodam u visokim štiklama i mogu vam reći da nimalo nije bilo lako. Ti filmovi su obeležili naše živote i nikada se tako nešto slično neće ponoviti - iskren je Goncić.

Ivana Žigon: Šminkale smo jedna drugu


Ivana Žigon u trećem delu filma "Hajde da se volimo" igra Loru, Breninu najbolju drugaricu.
- Sećam se da smo u jednoj pauzi snimanja letele deltaplanom i nadletale najlepše predele naše zemlje. To smo radile za našu dušu i te scene nisu ušle u film. Zanimljivo je da smo šminkale jedna drugu pred svako snimanje. Razmenjivale smo komplimente, što je meni više značilo jer sam bila na početku karijere - priseća se Ivana za Hit.
Da li ste znali?
* Drugi deo filma "Hajde da se volimo" pogledalo je 1.200.000 ljudi u bioskopima i prodat je u 80.000 primeraka VHS kaseta
* Kada su se Brenini filmovi pojavili na VHS kasetama, interesovanje je bilo toliko da su ih video-klubovi izdavali na sat, a ne na dan
* Prvi deo filma snimljen je 1987. godine, a svoju premijeru na RTS-u imao je tek 21 godinu kasnije. Do tada je bio zabranjen na svim televizijama sa nacionalnom frekvencijom u čitavoj Jugoslaviji
* Voditeljka Olja Bećković u trećem delu filma pozajmila je glas lažnoj Lepoj Breni
* Čuveni skok sa mosta u Mostaru nije uradila Brena već dubler Jadranko Fink
* Prvi deo filma režirao je Aleksandar Đorđević, a druga dva Stanko Crnobrnja
 

Najpopularniji citati
* Breno, ja te volim
* Je l' ovo ostrvo na prodaju? Sve je na prodaju
* E baš si papak




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajko

pre 3 godine

Sto ne objavite clanak o njenom rodjenu sa galerijom njenih pelena?

Barnja

pre 3 godine

Koga bre ova Brena folira, znam je jos iz Zrenjanina, gde je i pocela njena karijera, a nigde je ona ne spominje. Dajte novinari istrazivaci, priverite i pitajte stare zrenjanince je li se sjecaju i po cemu.....

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17