• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

18.06.2020

19:58

NJOJ SE SVAKI DAN MUŠKARCI UDVARAJU! Glumica u mrežastim čarapama i KRATKOJ SUKNJI pokazala kako izgleda ŽENA PUNA SAMOPOUZDANJA!

Kultura

NJOJ SE SVAKI DAN MUŠKARCI UDVARAJU! Glumica u mrežastim čarapama i KRATKOJ SUKNJI pokazala kako izgleda ŽENA PUNA SAMOPOUZDANJA!

Podeli vest

Glumica Danica Maksimović najnovijom fotografijom pokazala je da žena i u sedmoj deceniji može da izgleda savršeno lepo i negovano.

Danica je, naime, pozirala u crnoj haljini i mrežastim čarapama, dok je na nogama imala sandale sa visokom potpeticom, a ovo njeno izdanje pobralo je mnogo pohvala.

SVI ZANEMELI NA TRENUTAK! Glumica Danica Maksimović u sedmoj deceniji PRKOSI MLADIM DEVOJKAMA - GOLE NOGE U PRVOM PLANU!

 

DANICA MAKSIMOVIĆ SE SKINULA U KUPAĆI! Ima 67 i izgleda kao devojčica: "Svuda je normalno da izgledate dobro, samo kod nas nije"

 

- Pravi trenutak je svaki trenutak koji na sreću, još imate... ŽIVITE- napisala je Danica u opisu fotografije, a komentari ne prestaju da joj stižu: "Koliko lepote", "vau", "prelepa si", "ovako izgleda jedna dama"...

Jednom prilikom glumica je otkrila da je za njen izgled najviše zaslužna dobra genetika.

- Malo je genetika, majka priroda. Moja mama je uvek bila vitalna i imala lep ten. Svima u oči upada moj ten. Vežbam, vodim računa o sebi, godinama. Ne znam što je tolika frka oko mojih fotografija? Naravno da ne jedem sve, samo što mi prija i koliko ću tog dana da potrošim kalorija. Ne jedem mnogo i ne večeram. Kada sam došla na Zlatibor, ljudi su rekli da lepše izgledam uživo, čak i oni sa sela koji me ne znaju, a bila sam u farmerkama i duksu, ništa specijalno obučena. Desi se da me nekada i ne prepoznaju, ali to mi nije ništa neobično - objasnila je Danica za Blic.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Samosvesna građanka

pre 3 godine

- Malo je genetika, majka priroda. Moja mama je uvek bila vitalna i imala lep ten... NAJVIŠE JOJ POMAŽU PLASTIČNA HIRURGIJA I KOZMETIKA. Ali, sedamdeset godina je sedamdeset godina, pa neka te operišu svakog meseca i svakog dana i svake noći mažeš najskupljim kremama.

Mili

pre 3 godine

Koja je ovo pomama da se babe skidaju, pokazuju noge, kao da su na pijaci u Amsterdamu.

Zoka

pre 3 godine

Ja vidim jednu babu koja je izgubila kalendar pa misli da moze da parira mladosti. I sta to znaci da baba dobro izgleda, baba ko baba.

Jelena

pre 2 godine

A malo je i do estetske hirurgije i para. Muževljevih. Dobro se udala, imala podršku, ceo život se bavila sobom. Čitala, putovala, dobro živela. Što ne bi dobro izgledala?

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija