• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs, Informer.rs

28.06.2020

17:20

LJUBAVNA PRIČA SLOBODE I VOJINA ĆETKOVIĆA ĆE VAS RAZNEŽITI! Kada ju je prvi put ugledao ona nije bila ODUŠEVLJENA, a onda... Tajna njihovog BRAKA!

Kultura

LJUBAVNA PRIČA SLOBODE I VOJINA ĆETKOVIĆA ĆE VAS RAZNEŽITI! Kada ju je prvi put ugledao ona nije bila ODUŠEVLJENA, a onda... Tajna njihovog BRAKA!

Podeli vest

Iz poznanstva se rodilo prijateljstvo, a onda i ljubav.

Ljubav glumačkog para Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića je mladima nadas primer kako se treba voleti i poštovati. Emocije između njih dvoje su se rađale polako, a kruna njihove ljubavi su bliznakinje Vera i Mila. 

MALOG DAVIDA iz serije ''Policajac sa petlovog brda'' ne biste PREPOZNALI - Jedino su OČI OSTALE ISTE! Evo čime se BAVI!

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković upoznali su se na snimanju filma "Zona Zamfirova", a njihovo poznanstvo iz "Zone" pretvorilo se tokom snimanja drugog zajedničkog filma "Pljačka Trećeg rajha" u blisko prijateljstvo. Nedugo zatim oboje su se razišli od svojih partnera, a jedne letnje noći 2004. godine su počeli svoju ljubavnu romansu, a onda je pretočili u brak koji su krunisali naslednicama Verom i Milom.

Foto: Printscreen You Tube

Pre nekoliko godina gostujući u jednoj emisiji, Vojin Ćetković se prisetio trenutka kada je prvi put ugledao Slobodu na snimanju.

- Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo 'Zonu Zamfirovu', a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao neko ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao kao lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio", otkrio je u jednoj emisiji ovaj glumac.

- Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali se smekšala - kroz smeh je poručio tada Ćetković.

Prema Slobodinim rečima, porodica je nešto iz čega se sve uči, to je koren društva.

- Vaspitavana sam da je porodica izuzetno važna. Mislim da je to što se porodice raspadaju veliki problem društva. Volim da pripadam i da neko meni pripada, da imam decu i porodicu", ispričala je ona.

Foto: Printscreen You Tube

ZAPUŠILA SVIMA USTA U NJENOM STILU! Sloboda ZGROMILA izjavom i FOTOGRAFIJOM - ''ZNA SIN''

Njihove mezimice Mila i Vera pokupile su od roditelja najbolje osobine, no Ćetković sebično priznaje da su one njegova kopija.

- Ponekad prepoznam sebe u nekim njihovim gestovima, ali one su ipak priča za sebe, svoji ljudi. Mi se i mazimo i volimo, ali od početka pričam sa njima kao sa odraslim osobama. Začuđujuće je to da me, kad ih nešto pitam, pa mi one kažu šta o tome misle, naprosto ostave bez teksta. Mogu da kažem ova ovde liči na mene, ovde na Bobu, onda onde na babu... Ali one su, pre svega, svoje - otkrio je glumac. 

On je istakao i da je veoma ponosan na njih, između ostalog i zbog toga jer im materijalne stvari nisu važne.

- Moje ćerke idu u dobru školu i imaju odlično okruženje. Niko iz njihove škole ili odeljenja ne odudara po nekim merilima. Nemaju odnos prema tome ko koji telefon nosi. Vrlo sam zadovoljan njihovim ukusom. Obe idu u muzičku školu, tako da se i tu baždare i formiraju - ispričao je Ćetković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija