• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2020

16:21

Sin je SLAVNOG GLUMCA, a ostatak porodice NISTE DOSAD VIDELI - Vuk Kostić pokazao MAJKU! Prava LEPOTICA! (FOTO)

Kultura

Sin je SLAVNOG GLUMCA, a ostatak porodice NISTE DOSAD VIDELI - Vuk Kostić pokazao MAJKU! Prava LEPOTICA! (FOTO)

Podeli vest

Brat i Vuk neverovatno liče!

Popularni glumac Vuk Kostić na društvenoj mreži Instagram kači fotografije različitog sadržaja.

OGROMNA TUGA! Aleksandar Radojičić IZGUBIO BLISKOG PRIJATELJA! Dirljivim OPROŠTAJEM sve RASPLAKAO! (FOTO)

 

Vuk je sin pokojnog Mihajla Kostića Pljake. On napominje da je bio jako vezan za oca, koji nije očekivao da će ga u profesiji naslediti.

 

BIKOVIĆ KUPIO KUĆU NA SELU! Ogromno dvorište sa VOĆNJAKOM - ovde ide kada želi da pobegne iz BEOGRADA! U blizini MANASTIRA, nedaleko od glavnog grada (FOTO)

- Brat i ja smo pored Pljake zavoleli sport i lov. Niko nije mogao da me smiri, pa me je otac odveo kod Mike Aleksića u školu glume kako bi se negde svrteo na jednom mestu i čuo nešto pametno. Zainteresovalo me sve to... gluma, knjige... Dosta vremena sam provodio među očevim prijateljima glumcima, naročito sa Draganom Nikolićem, ali svi su mislili da ću postati neki sportista - rekao je Vuk jednom prilikom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija