• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: hello

04.07.2020

09:39

PETAK 13. IM DONEO VELIKU SREĆU! Nela Mihajlović je PRAVA DAMA,  a njen muž Vladimir uz nju IDE KAO SALIVEN!

Kultura

PETAK 13. IM DONEO VELIKU SREĆU! Nela Mihajlović je PRAVA DAMA, a njen muž Vladimir uz nju IDE KAO SALIVEN!

Podeli vest

Našli su se!

Bračni par umetnika, glumica Nela Mihailović i muzičar i kompozitor Vladimir Petričević proslavili su prošlog oktobra dve decenije braka. U tih 23 godina stalo je, kako uglas kažu, mnogo emocija, veselja, tuge, bola, divnih zajedničkih trenutaka, uspešnih i teških perioda i, što im je oboma najvažnije, beskrajno puno ljubavi prema kćerkama Marti i Petri.

NEMOJ DA MI KAŠLJEŠ U GULAŠ! Vuk OKUPIO DRUGARE iz detinjstva - NI JEDAN NEMA OVO, dok se glumac PRIMORAO zbog posla!

Foto: Printscreen You Tube

Pošto su se upoznali jednog petka 13, 1996, potom se i venčali u petak 13, a to je i datum kad im je rođeno prvo dete, nema sumnje da je za njih to najsrećniji dan. A da li su onog prvog petka 13. pomislili da će posle više od dve decenije biti zajedno?

- Apsolutno da. Bila sam toliko zaljubljena i toliko ubeđena da sam srela čoveka svog života da uopšte nisam sumnjala u to - rekla je Nela, a malo drugačiji odgovor imao je njen suprug:

NI NALIK BISENIJI: Pravu KOKANOVU ŽENU gledate na televiziji, a NEMATE POJMA da je to ona! ŠOK! (FOTO)

- Dobro pitanje, baš ste me nasmejali. Kad smo započinjali zajednički život, prognoze baš i nisu bile neke, da budem iskren. Ona mlada, talentovana glumica tek na početku karijere, ja u tom trenutku već afirmisani muzičar, koji je upravo napustio rokenrol i odlučio da bude, zamislite, kompozitor primenjene muzike u Srbiji devedesetih. Možete misliti koliko je to u onom ludilu, bedi i primitivizmu devedesetih delovalo perspektivno. Međutim, mi se na to nismo obazirali, bili smo vredni i uporni, verovali smo jedno u drugo i eto nas danas ovde gde jesmo - rekao je on, a ispod teksta pogledajte kako on izgleda:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija