• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta/informer.rs

08.07.2020

23:04

DŽONI DEP PRIZNAO ŠOKANTNE STVARI! Na suđenju protiv britanskog tabloida negirao da je bio nasilan suprug, OSVRNUO SE I NA SVOJU BORBU SA POROCIMA!

Kultura

DŽONI DEP PRIZNAO ŠOKANTNE STVARI! Na suđenju protiv britanskog tabloida negirao da je bio nasilan suprug, OSVRNUO SE I NA SVOJU BORBU SA POROCIMA!

Podeli vest

Holivudski glumac Džoni Dep demantovao je da je "čudovište" i da je bio nasilan prema bivšoj supruzi, takođe glumici Amber Herd, na suđenju protiv britanskog tabloida San, koji je naveo da je Dep nasilan.

Bivši supružnici su odvojeno došli na sud u Londonu, koji tokom tri nedelje treba da razmotri slučaj Depove tužbe protiv Sana i vlasnika, kompanije News Group Newspapers (NGN).

Dep (57), je tužio San jer je u članku objavljenom u aprilu 2018. godine, godinu dana posle razvoda, naveo da je Dep nasilan i to predstavio kao dokazanu činjenicu.

Glumac koji je odgovorao na pitanja advokata tužene strane, osvrnuo se i na svoju zavisnost od droge i alkohola 2013. godine. Dep je priznao da se vratio "starim demonima", ali da nije tri puta ošamario suprugu kako je to ona jednom rekla.

Prema navodima advokata, Amber Herd je ismejala jednu Depovu tetovažu, a glumac je navodno reagovao šamarima. Dep je na sudu to ponovo demantovao.

Dep i Amber Herd, koji su se venčali početkom 2015. godine, upoznali su se tri godine ranije dok je glumac bio u nevenčanom braku s francuskom glumicom i pevačicom Vanesom Paradi, s kojom ima dvoje dece.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija