• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2020

10:32

OSUĐIVALE JE KOLEGE ZBOG RANJENOG ORLA! Slobodi Mićalović ZAMERALI što je prihvatila ulogu ANĐELKE!

Kultura

OSUĐIVALE JE KOLEGE ZBOG RANJENOG ORLA! Slobodi Mićalović ZAMERALI što je prihvatila ulogu ANĐELKE!

Podeli vest

Vinula je u zvezde!

Sloboda Mićalović je jedna od retkih glumica koja je od početka karijere nizala velike uloge u značajnim projektima. Od kada se pojavila u filmu “Zona Zamfirova” (2002), reditelja Zdravka Šotre, Sloboda nije imala velika čekanja na naredne uloge. Iako je plenila u svakom filmu i seriji, uvek joj je, kako kaže, predstavljalo problem to što je iznova morala da se dokazuje.

ŽIVA VATRA! Mimu ste upoznali u "Lisicama" bila je prava BUNTOVNICA, ima dve DIPLOME, a majka joj je ova POZNATA GLUMICA!

Foto: printscreen Instagram sloboda_micalovic_boba

VOJIN ĆETKOVIĆ NAJAVIO POVLAČENJE SA NJIM! Bruje društvene mreže, a Sloboda je imala BRUTALAN KOMENTAR! (FOTO)

Jedna od stvari koju su joj kolege zamerili bila je uloga u hit seriji “Ranjeni orao”,  koja je proglašena za najgledaniju od kada se u Srbiji meri televizijska gledanost. Mada ju je uloga Anđelke Bojanić lansirala među zvezde, mnogi su smatrali da joj nije bilo mesto u serijama lakog žanra.

Foto: Printscreen You Tube

– Uvek sam se susretala sa komentarima: “Jao, zašto Mir-Jam, zašto ‘Ranjeni orao’, ‘Nepobedivo srce’…” Kada bi neko od tih mojih kolega probao da izgovori replike iz serije “Ranjeni orao”, shvatio bi koju težinu nose i kakva je to umetnost. Ta naivnost u replici, naivnost situacije… Veoma je teško u današnje vreme da pričaš o nevinosti jedne devojke koju je muž ostavio. Gledali bi te čudno, kao da nisi normalan. A onda su došli “Koreni”, serija koja je meni bliska i koja je ispratila moju životnu zrelost. Za neke svoje ranije uloge danas smatram da su skoro pa negledljive. Sa “Korenima” je to druga priča. Tu seriju sam obožavala da gledam – rekla je nedavno, Sloboda Mićalović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Prvoslav ćirilica ua latinic

pre 3 godine

Ко има шта против Мир Јам. Доста тог комунистичког идиотизма!

naravno

pre 3 godine

Glumica u pokušaju ,koja ima jak menadžerski tim.Ona jedimo i može grati u takvim dsetrijima ,ili folmovima,a teže uloge predviđene su za stvarne glumice.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija