• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dušan Lukić

13.07.2020

08:00

BIKOVIĆ PAZARIO JOŠ JEDAN STAN U BEOGRADU OD 70 KVADRATA! Široko, u samom CENTRU SRPSKE PRESTONICE!

Kultura

BIKOVIĆ PAZARIO JOŠ JEDAN STAN U BEOGRADU OD 70 KVADRATA! Široko, u samom CENTRU SRPSKE PRESTONICE!

Podeli vest

Ne štedi.

Miloš Biković (32) kupio je još jedan stan u Beogradu, ekskluzivno otkriva Informer! Poznati glumac rešio je da sve što zaradi uloži u nekretnine, pa je pazario stan od 70 kvadrata u strogom centru grada.

EVA SE STIDELA OVOGA! Pre 50 godina SLAVNI REDITELJ je PLJUNUO, a onda je došlo do NESVAKIDAŠNJEG OBRTA!

Renoviranje u toku

Bikovićevo novo gnezdo trenutno se kompletno renovira, a naš paparaco uslikao je njegovog rođenog brata Mihaila kako nadgleda radove.

Foto: youtube/ RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

- Čim je počeo ozbiljno da zarađuje, Biković je sebi kupio stan na Dorćolu. Posle toga je rešio da obezbedi i svoju majku, pa je i njoj uzeo nekretninu u samom centru grada. Nije štedeo ni dinara jer mu je veoma važno da njegovi najmiliji budu obezbeđeni - priča dobro obavešteni izvor i nastavlja:


- Nedavno je saznao da se povoljno prodaje jedan stan u starogradnji u Ulici kralja Milana i otišao je da ga pogleda. Dopala mu se lokacija i raspored prostorija, jedino što je shvatio da će prostor morati potpuno da renovira. Pronašao je majstore po preporuci, tako da se sada tamo radi punom parom.
Pošto Biković trenutno snima film "Budi Bog s nama" sa Slobodanom Šijanom, zamolio je svog starijeg brata Mihaila da mu pomogne u sređivanju stana.

Foto: instagram/bikovic

- Mihailo je starešina manastira Jovanja kod Valjeva, ali povremeno dolazi u Beograd. Tu će i ostati sve dok radnici ne završe sa poslom u Miloševom novom stanu. Najpre su zamenili dotrajale prozore, a sada su na redu krečenje i hoblovanje parketa. Biković je već poručio nameštaj, koji će mu stići čim majstori izađu iz stana - kaže naš izvor.

SEKA SABLIĆ I BORA TODOROVIĆ 30 GODINA NISU GOVORILI! Evo zašto, bila je to NAJBIZARNIJA SVAĐA U ISTORIJI SRPSKOG GLUMIŠTA!

Za izdavanje

Naš sagovornik dodaje da će poznati glumac za početak izdavati svoju novu nekretninu.
- Razgovarao je sa majkom i bratom i oni su ga posavetovali da za početak rentira taj stan. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan Zemun

pre 3 godine

I ja sam pre10 godina kupio jednosoban stan na B. Kosi. Čekao sam novinare da dodju da im dam intervju u vezi toga ali nisu došli. Bog te mazo pa jel to toliko bitno što je Biković kupio stan da se o tome izveštava preko medija. Dabogda svi kupovali stanove a ne samo Biković. Kad ćete vi novinari prestati da pišete o ovakvim stvarima da ne kažem glupostima, yar vas na fakultetu nisu učili šta je vest i da odvojite bitno od nebitnog.

Djope

pre 3 godine

Neka je sa srećom legendo,pošteno si zaradio,sve najbolje ziv bio i zdrav sto godina.

Izbori 2024

Vesti

Telekom Srbija za milion korisnika u Nemačkoj!
Društvo

Telekom Srbija za milion korisnika u Nemačkoj!

Vladimir Lučić: Kada do kraja godine startujemo u SAD, bićemo jedan od većih svetskih operatora u smislu teritorije koju pokrivamo i na vrlo realnom smo putu da srpski Telekom postane velika i uspešna globalna kompanija

16.04.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!
Fudbal

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!

Večeras su na programu prva dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Derbi će biti odigran na stadionu "Monžuik" gde Barselona dočekuje Pariz Sen Žermen (Arena 1 premijum). Utakmica je imala "vatrenu" uvertiru, pošto su navijači katalonskog giganta noć uoči utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem su bili smešteni fudbaleri šampiona Francuske!

16.04.2024

10:52

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Magazin

Džet set

Srbija