• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

17.07.2020

09:35

SLOBODA MIĆALOVIĆ U "JUŽNOM VETRU"! Nastavak snimanja pomeren zbog KORONE - reditelj otkrio NOVE GLUMCE koji će se pojaviti u drugom delu

Kultura

SLOBODA MIĆALOVIĆ U "JUŽNOM VETRU"! Nastavak snimanja pomeren zbog KORONE - reditelj otkrio NOVE GLUMCE koji će se pojaviti u drugom delu

Podeli vest

Prvi datum je bio 22. jul, zatim 28, a sada tek 13. avgust

Reditelj Miloš Avramović neće moći da počne snimanje filma "Južni vetar 2" za nekoliko dana, kao što planirao, već tek možda sredinom avgusta. 

"JUŽNI VETAR" IDE U HOLIVUD! Velika ispovest Miloša Avramovića - živeo je u SIROMAŠTVU, a samo na filmu zaradio je OVOLIKO!

Nakon pandemije, vanrednog stanja i svih problema s kojima smo se suočili u mesecima za nama i s kojima se, nažalost, i dalje suočavamo, Avramović je morao da po treći put napravi izmene u kalendaru. Prvi datum je bio 22. jul, zatim 28, a sada tek 13. avgust.

Foto: HIT dodatak/informer

Reditelj je ranije otkrio da u drugom delu filma, koji je već razvalio domaće blagajne, Maraša čeka "turbo akcija", a celu ekipu naporan rad.

- Situacija s koronavirusom i mere kojih svi moramo da se pridržavamo predstavljaju veliki izazov. Samo snimanje će biti sporije i skuplje - kaže Avramović.

ODBILA JE ULOGU U "JUŽNOM VETRU"! Bio je dogovor, pa ODUSTALA - trebalo je da SPAVA PORED NJEGA! Pevačica otkrila zašto nije pristala

Nastavak "Južnog vetra" nosiće naslov "Ubrzanje". Akcenat u drugom delu će biti na novom šefu srpske mafije Petru Marašu i njegovom odnosu sa ženom, sinom, ocem i bratom.

- U filmu "Južni vetar 2" iz Amerike će se zbog problema vratiti Petrov mlađi brat Nenad. Odnos između braće biće posebno zanimljiv. Bugari se vraćaju da se svete - ispričao je Avramović.

Foto: youtube printscreen/Južni vetar

U filmu, što je reditelj otkrio na svom Instagramu, igraće glumci iz Bugarske koje naša publika zna po ulogama u seriji "Balkanska mafija"

- Rosen Gacov Kuka (Marjan Valev) i Ivo Andonov (Zahari Baharov). Na kraju TV serije "Južni vetar" Maraš je, podsetimo, uspeo da reši probleme i da pobije članove bugarske mafije, koji dolaze u Beograd da se osvete.

Za 2021. godinu u planu je snimanje 14 epizoda. Prve četiri biće napravljene od drugog dela filma, a zatim 10 potpuno novih. U drugoj sezoni serije biće mnogo više ženskih likova.

- Želja mi je da u seriji imam Slobodu Mićalović i Natašu Ninković. Nadam se da ćemo premijeru filma moći da zakažemo za februar naredne godine, to bih jako voleo. Jedva čekam da publika vidi drugi deo priče - izjavio je reditelj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija