• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2020

18:28 >> 20:33

SLOBODINA SESTRA DRAGANA UVEK KRIJE DEČKA!! Glumica KRIJE SVOJU INTIMU, a savete dobija od OVE GLUMICE!

Kultura

SLOBODINA SESTRA DRAGANA UVEK KRIJE DEČKA!! Glumica KRIJE SVOJU INTIMU, a savete dobija od OVE GLUMICE!

Podeli vest

Šok!

Lepa glumica Dragana Mićalović osvojila je publiku ulogom Une u seriji "Igra sudbine", a za Super TV priča o atmosferi na setu, kolegama i privatnom životu.

MIMA KARADŽIĆ JE BIO OŽENJEN! Na venčanju mu je KUMOVAO OVAJ GLUMAC, a mlada je bila... ŠOK!

Dragana Mićalović u seriji "Igra sudbine" igra devojku koja je godinama zaljubljena u istog dečka, pa je zbog njega ostavila život u Americi. Zato su je domaći mediji pitali da li bi ona povukla takve radikalne poteze?

Foto: printscreen instagram/hipokampelefentokamela

- Ljubav je moj najveći pokretač. Racio mi je dosta jak, pa vode često dijaloge. Verujem da ukoliko je prava ljubav u pitanju, sudba vodi celu igru života a duša i glava se preterano ne bune.

EVO KAKO DANAS IZGLEDA NATAŠA IZ "ŽIKINE DINASTIJE"! Važila je za jednu od najlepših GLUMICA, a onda je samo NESTALA! Da li biste je PREPOZNALI? (FOTO)

Od starijih kolega dosta kadrova deli sa Danicom Ristovski. Da li joj daje neke savete?

Foto: printscreen instagram

- Danica je pre svega jedna dama kojoj se divim na svakom polju. Posmatram je na setu i upijam tu prefinjenost pokreta, držanja, načina komunikacije, dikcije, odevanja. Veliki profesionalac u svom zanatu, dokaz velikog poštovanja, odgovornosti i ljubavi prema ovoj profesiji. Volim da saslušam sugestije i kritike kolega, kako starijih tako i mladih. Težim da radim na sebi, tako da svaki savet nečemu koristi.

ANĐELKA PRPIĆ SE DEFINITIVNO RAZVELA?! Otišla od muža, SINA POVELA SA SOBOM U STAN - ŠOK!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija