• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica/informer.rs

20.07.2020

16:56

VEOMA POTRESNO! Poznata glumica objavila fotografiju prijatelja na respiratoru, UZ REČI KOJE SLAMAJU SRCE!

Kultura

VEOMA POTRESNO! Poznata glumica objavila fotografiju prijatelja na respiratoru, UZ REČI KOJE SLAMAJU SRCE!

Podeli vest

Zvezda serije „Prijatelji“ Dženifer Aniston objavila je na društvenoj mreži Instagram fotografiju na kojoj se nalazi njen prijatelj, a kojom je potresla mnoge.

Na fotografiji je bio njen prijatelj Kevin, koji je zbog kovida-19 danima hospitalizovan.

„Ovo je naš prijatelj Kevin. Savršeno zdrav, nijedan zdravstveni problem. Ovo je kovid. Ovo je stvarno. Ne možemo biti toliko naivni da pomislimo da ovo možemo nadmašiti. Ako želimo da se ovo završi, a želimo zar ne, jedini korak koji možemo preduzeti je, molim vas, nosite maske“, napisala je glumica.

Ona je poručila mnogima da samo pomisle na sve koji su propatili zbog „ovog užasnog virusa“.

„Uradite to za svoju porodicu, a najviše zbog vas. Kovid pogađa sve starosne grupe“, navela je ona, te dodala da je fotografija snimljena početkom aprila i da se Kevin oporavlja od koronavirusa.

Za samo 14 sati ovu objavu lajkovalo je više od četiri miliona njenih pratilaca.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Vesić: Novi Sad će 2027. godine biti grad sa tri nova mosta
Društvo

Vesić: Novi Sad će 2027. godine biti grad sa tri nova mosta

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, koji je danas u Novom Sadu sa direktorom kompanije "Šandong" za Evropu Vei Jimingom potpisao ugovor za izgradnju pešačko-biciklističkog mosta u tom gradu, istakao je da će to biti treći novi most u Novom Sadu, budući da se dva već grade - jedan kod Petrovaradina na Fruškogorskom koridoru, kao i most u nastavku Bulevara Evrope.

02.10.2024

16:30

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija