• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2020

20:36

ISTOPIĆETE SE! Sloboda OBJAVILA fotku iz DETINJSTVA - Bila je PRELEPA BEBA, sa njom pozira sestra KOJA NE VOLI KAMERE!

Kultura

ISTOPIĆETE SE! Sloboda OBJAVILA fotku iz DETINJSTVA - Bila je PRELEPA BEBA, sa njom pozira sestra KOJA NE VOLI KAMERE!

Podeli vest

Baš je medena!

Glumica Sloboda Mićalović ima dve sestre, mlađu Draganu, koja je takođe glumica, ali i stariju Mirjanu. Poznato je koliko je Sloboda vezana za svoju porodicu i sestre kojima vrlo često posveti stori ili fotografiju na Instagramu.

POČELO SNIMANJE TV SERIJE "CRNA SVADBA"! Saga koja prati razotkrivanje KRVAVOG MASAKRA u vlaškom selu na istoku Srbije (FOTO)

Foto: printscreen instagram

DECA JE OBOŽAVAJU! Ovo je SUPRUGA čuvenog BOBE - U filmu je bio LUD za Marijom, a JASMINKA ga je STVARNO OSVOJILA!

Tako je i ovoga puta podelila fotografiju sa starijom sestrom Mirjanom, kada su bile devojčice. Na fotografiji je Sloboda sa Mirjanom, a u opisu fotografije piše: "Oči pune ljubavi!".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba) on Jul 21, 2020 at 10:37pm PDT




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Vesti

TV

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku!
Live TV

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku!

Ruska vojska je u prethodna 24 sata oborila više raketa i dronova! Premijer Slovačke Robert Fico prvi put se pojavio nakon ranjavanja. Njegova poruka bila je da bi otišao sa Orbanom u Moskvu, samo da je mogao. Na ove, ali i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Mile Pršić i general Vinko Pandurević. Uživo u program javio se i Dževad Galijašević koji je komentarisao rezultate predsedničkih izbora u Iranu, kao i Nenad Bumbić, dopisnik iz Čikaga koji je komentarisao izbore u Americi.

06.07.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Crvena zvezda otpisala još trojicu fudbalera
Crvena zvezda

Crvena zvezda otpisala još trojicu fudbalera

Šampion Srbije Crvena zvezda do kraja prelaznog roka pokušaće ili da proda ili da pošalje na pozajmice trojicu fudbalera, a prema pisanju "Mocart sporta", u pitanju su Uroš Kabić, Lazar Nikolić i Viktor Radojević.

06.07.2024

19:02

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija