• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.07.2020

11:45

LEPOTICA KOJU JE OSVOJIO MILIONER! Ovo je ĆERKA MUSTAFE NADAREVIĆA - ima NEOBIČNO IME! Zgodna je i ATRAKTIVNA (FOTO)

Kultura

LEPOTICA KOJU JE OSVOJIO MILIONER! Ovo je ĆERKA MUSTAFE NADAREVIĆA - ima NEOBIČNO IME! Zgodna je i ATRAKTIVNA (FOTO)

Podeli vest

U javnosti se retko pojavljuje

Glumac Mustafa Nenadović ima troje dece - najstariju ćerku Anju koja je istoričarka umetnosti i nju je dobio u braku sa Jasnom, a iz drugog braka ima ćerku Nanu i sina Ašu, koje je dobio sa suprugom Slavicom Radović Nadarevoić.

KRUŽILA JE MORBIDNA VEST DA JE MUSTAFA NADAREVIĆ PREMINUO! Glumac se javio iz bolnice: "Ne brinite, živ sam!" Evo kako se oseća...

Mustafina supruga Slavica preminula je 2012. godine, a gluma se danas bori sa rakom pluća.

Foto: Printscreen You Tube

O svojoj uvek je govorio sa ponosom, a jednom prilikom otkrio je kako se odlučio za ova neobična imena.

GLUMAC KOJEG OBOŽAVA CEO REGION BOLUJE OD RAKA PLUĆA! Mustafa Nadarević poručio: NE PLAŠITE SE LEKARA! A onda je otkrio šta će biti sa popularnom serijom!

- Budući da je moja najstarija ćerka moju mamu, a svoju baku zvala nana, moja je druga ćerka dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Bosanskog Novog, jako plemenitom dečaku. Kada sam nekako došao do njegovog telefona i javio mu da sam sinu dao njegovo ime, nasmejao se i veselo mi uzvratio da me pozdravlja Plamenko, da je to njegovo pravo ime, a Aša nadimak! Nana i Aša žive u Zagrebu, u vrlo smo dobrim odnosima - rekao je jednom prilikom čuveni glumac.

Nana je rasna lepotica, radi u jednoj velikoj kompaniji, a na Instagramu često deli trenutke iz svog života i prati je čak 18,5 hiljada ljudi.

Zanimljivo je to da je Nanin partner Silvije Pleština sa 19 godina bio u kvizu "Tko želi biti milijunaš" kada je osvojio 250 hiljada kuna (3, 9 miliona dinara). Danas se bavi sastavljanjem pitanja za kvizove i digitalnim marketingom, a diplomirao je, kao i Nana, na Fakultetu političkih nauka u Zagrebu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?Nana Nadarević? (@suddenly_nana) on Apr 2, 2020 at 11:02am PDT

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 3 godine

Ma , novcanik je cudo . Samo sto mu ga je videla , rekla je " DA " .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija