• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Gloria

27.07.2020

12:25

NAŠA GLUMICA SE RAZVELA! Imaju zajedno DETE, a sada PUKLO! Danijela provogorila - Psihički sam se spremala, znala sam šta me čeka...

Kultura

NAŠA GLUMICA SE RAZVELA! Imaju zajedno DETE, a sada PUKLO! Danijela provogorila - Psihički sam se spremala, znala sam šta me čeka...

Podeli vest

Ne krije da brak više ne funkcioniše

Glumica Danijela Vranješ nakon dve godine braka odlučila je da se razvede od muzičara Igora Maleševića, sa kojim ima ćerku Emu.

Danijela je otkrila da su se ona i Igor rastali prijateljski, te da im je naslednica oboma na prvom mestu.

- Bila sam dovoljno pametna i zrela da situaciju sagledam na vreme i da je prepoznam. Nismo prošli nijednu groznu epizodu, nego prosto oboje imamo dovoljno godina da smo svesni kako nam se stavovi ne poklapaju. Mi možda jesmo lep primer kako bi dvoje ljudi trebalo da se raziđu, ali u trenutku kad se to dešavalo nisam znala kako će se stvari odvijati. Samo sam pratila svoj impuls i svoje srce i mislila o tome šta je najbolje za dete, jer njemu treba da budem najbolji roditelj. Jedino je to važno. Sve ostalo s vremenom dođe na svoje mesto - rekla je glumica za magazin "Gloria" i dodala:

Foto: Instagram

- Kad dobiješ dete, uvek ti je frka kad treba nešto da odlučiš. Ne samo o razvodu nego i kad se ono prehladi pa moraš da mu daš lek. Zato nisam ništa učinila impulsivno, preko noći, ideja o rastanku je dugo sazrevala u meni. Potom sam se psihički pripremala, jer sam znala šta me očekuje. I obično ne radim neke stvari ukoliko ne mogu da ih podnesem. Ako je nešto kako treba, onda sve ide svojim tokom, ali ukoliko se stvari ne odvijaju kako bi trebalo, onda je bolje preseći na vreme. Mislim da je malograđanski i glupavo ostajati u braku koji nije ono što očekuješ. Ne mogu da kažem da je naša veza bila loša, jer je svaka veza zbog nečega dobra. Nas dvoje imamo fantastično dete, a stekla sam i neka nova iskustva i pouke koji su mi promenili život - priča glumica.

Danijela i Igor ravnopravno učestvuju u odgajanju malene Eme, koja sada ima tri i po godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Vranjes (@vranjesd) on Jun 26, 2020 at 2:14pm PDT

- Jedino, kao i svako dete, želi da budem stalno u istom prostoru, pa se nas dvoje od srca smejemo njenim pokušajima da nas spoji. Stalno ima neke fazone na tu temu, ali joj ne pali. Ema na sve to gleda s radoznalošću, ponekad me pita o čemu se radi i vrlo je zadovoljna kad joj dam odgovor u skladu s njenim godinama. Bila bi mnogo veća trauma da gleda mamu i tatu koji žive zajedno a ne mogu da se podnesu - iskrena je bila glumica u pomenutom intervjuu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)
Društvo

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)

Nema sumnje da svako od nas pamti stresove koje smo doživeli zbog čekanja u dugim redovima i gubljenja vremena na obavljanje administrativnih poslova. Srećom, konačno možemo da odahnemo.

16.04.2024

08:00

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija