Pre 39 godina OVE BLIZNAKINJE su bile STRAH I TREPET! Danas izgledaju JEDNAKO JEZIVO - Na pragu su šeste decenije!

Printscreen You Tube

13:47 Kultura

informer.rs | 10. 08. 2020.

Pre 39 godina OVE BLIZNAKINJE su bile STRAH I TREPET! Danas izgledaju JEDNAKO JEZIVO - Na pragu su šeste decenije!

Film ''Isijavanje'' je Izabran od strane Nacionalnog filmskog regista Amerike kao jedan od najvažnijih horor filmova svih vremena.

Čuvene bliznakinje iz filma "Isijavanje" Stenlija Kjubrika, koji je zasnovan na istoimenom romanu pisca Stivena Kinga, obezbedile su noćne more gledaocima širom sveta do kraja života. Ovih dana u bioskopima se prikazuje nastavak filma pod nazivom "Doctor Sleep", ali gledaoci se pitaju - šta se desilo sa čuvenim devojčicama.

IMAO JE VANSERIJSKI TALENAT, ali ga je IZGLED sputavao! Reditelji mu nisu davali GLAVNE ULOGE, evo kako se POMIRIO SA TIM!

Printscreen You Tube

Luiz i Lisa Burns nedavno su napunile 52 godinu. Imali su 12 godina kad ih je Stenli Kjubrik angažovao za potrebe film. Reditelj je bio sigran da hotel Vidikovac ne može da bude jezivo mesto bez dve devojčice koje se drže za ruke i stoje na kraju dugog hodnika.

BODA NINKOVIĆ IMA DVE ĆERKE! Evo zašto ih nema po MEDIJIMA - Jedna je daleko od Srbije, a druga - OVO NISTE ZNALI!

"Mi smo prirodno jezive. Ali, vežbale smo za tu scenu da bude što napetija i neprijatnija. Izgovarale smo reči teksta koji smo dobili na takav način da ljude uplašimo", rekle su Luiz i Lisa za "Cosmopolitan".

Kako su bliznakinje objasnile, snimanje filma nije bilo strašno, ali da je za publiku bilo više nego neprijatno gledanje "Isijavanja".

PRAVA ISTINA O BRAKU GAGIJA I BRANKE PUJIĆ! Posvađali se zbog kupovine UGAONE GARNITURE - Podetinjili u stare dane!

One danas izgledalo ovako: