• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Super TV

11.08.2020

21:36

ŽIVEO JE PET ŽIVOTA ZA 52 GODINE! Brat Tome Zdravkovića OTKRIO VELIKE TAJNE iz privatnog života SLAVNOG PEVAČA!

Kultura

ŽIVEO JE PET ŽIVOTA ZA 52 GODINE! Brat Tome Zdravkovića OTKRIO VELIKE TAJNE iz privatnog života SLAVNOG PEVAČA!

Podeli vest

Zaslužio je!

Film o životu legendarnog pevača Tome Zdravkovića uveliko se snima u Valjevu, a javnost sve više zanima kojim detaljima će biti prikazan život čoveka koji je obeležio vreme Jugoslavije, a koji i danas posle smrti živi kroz svoje pesme.

ISPLIVALA FOTKA IZ ZATVORA! Kristijan nosi kravatu - Nije jedini u ĆELIJI, zatvorenik SPAVA NA PODU, dok on NIKAD ELEGANTNIJI!

Pevač kaže da je reditelj došao kod njega sa scenaristima i da su satima pričali. On otkriva da će novo ostvarenje prikazati njegovog brata onakvog kakav je bio van svetala pozornice, beskrajno srećnog i beskrajno nesrećnog.

Foto: Printscreen You Tube

- Reditelj i njegovi scenaristi su bili kod mene. Pričao sam im sve o Tominom životu, a tu ima mnogo. Danima smo se sastajali. Divan je čovek, među našim najboljim rediteljima. To je jedna priča koja se više nikada neće ponoviti. Obuhvaćeno je sve, mislim da će uraditi najbolje što može, pogotovo kada sam čuo šta je sve pripremio. Znate, nije bilo lako, jer je Toma bio čovek koji je znao da bude beskrajno srećan i beskrajno nesrećan. Teško je to sada dočarati, ali mislim da će oni uspeti u toj nameri - otkriva Novica za „Super TV“, a zatim se prisetio Tomine popularnosti.

JEDVA PREKRILA MEĐUNOŽJE! Karleuša otišla do TOALETA - Tamo zatekla OVO i odmah OBJAVILA FOTKU! ŠOK!

- Bilo je tada popularnijih pevača, ali Toma je bio ličnost. Zaslužio je to, imao je jedinstven život. Živeo je sudbinski. Nije ga nikada zanimao novac, već uvek umetnost. Pevao je tako kako je pevao, to se tada pokazalo da je bilo najbolje, posle trideset godina se isto tumači. Njegov život je neponovljiv. Živeo je pet života za 52 godine. Biće to veoma interesantan film, čak mnogi ljudi danas će ga doživeti sa sećanjem, ali mnogi će videti kako se živelo u tom vremenu koje se više nikada neće ponoviti - objasnio je Novica.

Foto: Promo

Sa druge strane, kao što je već rečeno, glavne uloge dodeljene su Milanu Mariću, koji glumi Tomu, dok Silvanu Armenulić tumači Tamara Dragičević. Producenti ističu da su na ovom projektu radili pet godina, kako bi u potpunosti dočarali sve što je potrebno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija