• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M. - S. K.

12.08.2020

08:00

NADA TOPČAGIĆ BESNA: Užas je što razjarena Milica glumi POKOJNU JELENU, to mogu samo Ceca ili Mirka!

Kultura

NADA TOPČAGIĆ BESNA: Užas je što razjarena Milica glumi POKOJNU JELENU, to mogu samo Ceca ili Mirka!

Podeli vest

Jelena je bila povučena i patrijarhalno vaspitana, tako da njen lik ne može da tumači neka devojka poput Milice Pavlović, kaže Nada Topčagić

Nada Topčagić je besna što će Milica Pavlović igrati Jelenu Marjanović u seriji "Pevačica"! Legendarna folkerka kaže da je nezadovoljna kastingom za ovu krimi-dramu, čije snimanje danas počinje u Beogradu.

33 godine

je imala Jelena Marjanović kada je ubijena

Nebo i zemlja

Nada smatra da lik njene pokojne prijateljice mogu da tumače samo porodične žene, poput Cece Ražnatović ili Mirke Vasiljević.

- Jelena je bila žena domaćica i jedna mučenica iz patrijarhalne porodice. Zato nju nikako ne može da odglumi Milica Pavlović! Moju Jecu bi najbolje u seriji igrala Mirka Vasiljević, koja je iz domaćinske kuće, ima decu i osećaj za porodicu. Ili recimo Ceca Ražnatović - kaže Topčagićeva na početku razgovora i nastavlja:

- Kakva crna Milica Pavlović! Jelena je bila povučena devojka, fino vaspitana i ne može nju da glumi neka razjarena devojka. Meni je to užasno!

Nada dodaje da ona nema ništa lično protiv "seksi senjorite", već se samo iznervirala što je Milici pripala uloga pokojne pevačice:

- Prosto, ja u Jeleninom liku vidim neku drugu osobu. Njih dve su potpuno drugačiji tip žene. Recimo, Milica se na sceni ističe tim vrckanjem i igranjem. Razumem ja da je sve to šou-biznis, ali Jelena nikada nije bila takva. Zato Milici ne priliči ta uloga u seriji "Pevačica", pošto su njih dve kao nebo i zemlja.

Nema dlake na jeziku

Folkerka kaže da ona nikada ne bi prihvatila da se pojavi u seriji o Jeci Marjanović.

- Nisu me ni zvali, a svakako ne bih ni učestvovala u tome. Vidim koliko Milicu napadaju što je prihvatila ulogu, tako bi i meni psovali mrtvu majku kada bi se pojavila u "Pevačici". Evo, iskreno vam kažem, znate da ja nemam dlake na jeziku - zaključuje naša sagovornica.

Milica ubila dečka u novom spotu

Dok se sprema za ulogu pokojne pevačice, Milica Pavlović ne zapostavlja ni pevačku karijeru. Ona je juče objavila provokativni spot za pesmu "Papi", u kojem ubija svog partnera! Mnogi su prokomentarisali da je Milica u ovom videu provokativnija nego ikada pre.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 3 godine

Nada Topcagic je penzionerka i predlaze penzionerke da glume devojku . Svasta !!!

Velja

pre 3 godine

Nada je u pravu. Mislim da će Milica prosto biti promašaj. Nemam ništa protiv Milice ali Jelena je jedna posebna mlada žena i trebalo je da je igra profesionalna glumica. Ipak izgleda da taj Gaga Antonijevič gleda samo u kasu i da će "Senjorita" da privuče bulumentu oko estrade.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija