• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2020

16:00

ZNAMO GA KAO BOLETA iz ''Crnog gruje''! Boris Milivojević šeta LEPOTICU - Jana je umetnica i izgleda BOŽANSTVENO! (FOTO)

Kultura

ZNAMO GA KAO BOLETA iz ''Crnog gruje''! Boris Milivojević šeta LEPOTICU - Jana je umetnica i izgleda BOŽANSTVENO! (FOTO)

Podeli vest

Prelepa je!

Glumac Boris Milivojević u bogatoj glumačkoj karijeri odigrao je mnogo upečatljivih uloga u pozorištu, na filmu i na televiziji, ali publika je talentovanog umetnika najbolje upoznala kad je učestvovao u prvoj sezoni šou-programa “Tvoje lice zvuči poznato”, u kome je zablistao u brojnim transformacijama.

ĆERKA MILENE DRAVIĆ, NA FILMU! Ovako danas izgleda ZGODNA ANA iz "Nije lako sa muškarcima"! Povukla se sa SCENE i odbila 7 uloga - imala je RAZLOG (FOTO)

Foto: Ljubav i zdravlje/Boris Milivojević

Posle toga, u tandemu sa koleginicom Sofijom Rajović našao se u voditeljskoj ulogi u kvizu “Zlatni krug”, a nedavno je dobio dve nagrade za glavnu ulogu u filmu “Spomenik Majklu Džeksonu”, koji je posle premijernog izvođenja naišao na oduševljenje publike. Na privatnom planu sreću je pronašao sa multimedijalnom umetnicom Janom Stojaković, srećan što pored sebe ima osobu koja mu u potpunosti odgovara.

MAESTRALNO JE GLUMIO TRANSVESTITA, a na njegov ZAVODNIČKI POGLED pala je ONA - Ovako izgleda SUPRUGA Dejana Lutkića! (FOTO)

Boris nije oženjen, ali je već nekoliko godina u skladnoj vezi sa Janom. Glumac nije pristalica institucija braka, već uživa u vezi i kaže da mu Jana ne mora biti supruga da odnos bude potpun i kvalitetan.

Jana izgleda ovako:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Vesti

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU
Politika

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU

Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon saopštio je da je današnji „Tajms” objavio neistinitu tvrdnju da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da bi ''Srbija mogla da zaobiđe EU i uđe u BRIKS'', zamolivši britanski list da se javno izvini zbog obmanjivanja javnosti i promeni naslov članka koji je zasnovan na lažnom citatu.

25.10.2024

22:55

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija