• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Bogdanović

22.08.2020

08:00

ŠOK PRIZNANJE NAŠE GLUMICE: Silovao me je moćnik iz naše filmske industrije!

Kultura

ŠOK PRIZNANJE NAŠE GLUMICE: Silovao me je moćnik iz naše filmske industrije!

Podeli vest

Danijela je tamo promovisala film "Drži me čvrsto", koji se bavi temom zlostavljanja.

Glumica Danijela Štajnfeld otkrila je u dokumentarcu da ju je pre nekoliko godina silovao jedan moćnik iz naše filmske industrije! Ona je zbog ovog incidenta i pobegla u Ameriku, a u javnosti se pojavila tek pre nekoliko dana na Filmskom festivalu u Sarajevu.

Foto: printscreen

Dragoceni testament

Danijela je tamo promovisala film "Drži me čvrsto", koji se bavi temom s***ualnog zlostavljanja.

- Nešto užasno se sinoć dogodilo i želim to da podelim sa vama - izgovara uplakana glumica na početku ostvarenja, u kom je intervjuisala i žrtve i zlostavljače, ali i ispričala ono što se njoj desilo.

- Imala sam ideju da napravim film o posledicama silovanja i se**ualnog zlostavljanja iz perspektive i žrtava i ljudi koji su počinili te zločine. Kada sam pogledala sirov materijal, ohrabrila sam se i u poslednjem trenutku odlučila da i ja podelim svoju priču sa gledaocima - priča Danijela.

OVO JE SIN LJILJANE STJEPANOVIĆ! Glumica je ZAHVALNA BOGU što su ga VRATILI IZ VOJSKE! Hteo je da BRANI NAŠU ZEMLJU!

Ona nije želela da otkrije ime osobe koja ju je zlostavljala, ali je potvrdila da se radi o jednom moćniku iz domaće filmske industrije:

- Nisam se usudila da bilo kome kažem da sam se**ualno zlostavljana. Bojala sam se da ću trpeti velike posledice ako bilo kome to prijavim. Plašila sam se za bezbednost svoje porodice, kao i za svoju budućnost...

Foto: Printscreen You Tube

Glumica, koja je pre nekoliko godina naprasno nestala sa naše javne scene, kaže da je u filmu detaljno opisala svoje traume:

- Posle silovanja "poveravala" sam se jedino svom laptopu. Snimala sam male video-zapise, koji su na kraju završili u dokumentarcu. Oni su danas jedan dragoceni testament jer pokazuju kako se žrtva ponaša posle zlostavljanja.

Zid srama i tišine

Danijela veruje da će dokumentarcem poslati snažnu poruku i ohrabriti žene da prijave nasilje.

- Strašan je onaj zid tišine i srama da je žrtva silovanja na neki način sama doprinela da joj se taj zločin dogodi. To nije istina, ne možete vi nikoga naterati da vas siluje... - zaključuje glumica.

 

Proslavila se kao Mariola u 'Ivkovoj slavi'

Danijela Štajnfeld postala je poznata široj javnosti po ulozi Mariole u filmu "Ivkova slava". Lepa glumica igrala je i u serijama "Ranjeni orao", "Ono kao ljubav" i "Kad na vrbi rodi grožđe" i mnogi su joj predviđali blistavu karijeru. Međutim, Danijela je naprasno 2012. godine napustila Srbiju i sve do sada nije se pojavljivala u javnosti.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Magazin

Džet set

Srbija