• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2020

16:11

NIKAD NISAM BILA RIBA! Seka Sablić ŠOKIRALA izjavom - KRALJICA JE KOMEDIJE, a oduvek je želela OVAKVE ULOGE!

Kultura

NIKAD NISAM BILA RIBA! Seka Sablić ŠOKIRALA izjavom - KRALJICA JE KOMEDIJE, a oduvek je želela OVAKVE ULOGE!

Podeli vest

Žali za tim!

Glumica Jelisaveta Seka Sablić je jedna od onih glumica koja zna kako i na koji način da pogodi živac filmske i pozorišne publike. Ona zna kako da scenario koji joj se preda u ruke oživi i od njega napravi najsmešniji lik svih vremena, zna kako da učini svoj lik histeričnim ili depresivnim.

POZNATI KOJI SU ŽIVELI ZAJEDNO PRE SLAVE! Nikad ih ne biste SPOJILI, neki su SPAVALI NA DVOSEDU, a sada su PREBOGATI!

U rukavu ima stotinak filmskih i serijskih uloga. Od Kristine iz “Maratonaca”, preko sekretarice Marijane u “Srećnim ljudima”, pa sve do uloge psihologa Vere Milićević u seriji “Ljubav, navika, panika” u svaki lik je donela tako da ih imamo duboko urezane u pamćenje.

Foto: printscreen instagram

“Sa glumom nema zezanja, ona ti traži sve. Mnogo puta ne znaš za sebe, sumnjaš u sebe i svoj talenat”, rekla je Seka Sablić.
U intervjuu koji je dala za emisiju “Kao sav normalan svet” rekla je da je u jednom trenutku svoje karijere bila ubeđena da ona “nema pojma da glumi”. Kad je dobila nagradu Zlatnog ćurana za životno delo, rekla je: “Dobro je danas biti Seka Sablić”.

SKROZ GOLA SLOBODA MIĆALOVIĆ! Slike od kojih će vam PASTI VILICA - nage, BUJNE GRUDI! Ovo je za PAMĆENJE (FOTO)

Iako se nama kao publici čini da je uvek biti dobro Seka Sablić, ispostavlja se da je Seki žao što je nikad reditelji nisu zvali za određeni tip uloga.

“Nikad nisam dobila ulogu zavodnice. Sad kad pogledam svoje stare snimke i slike, pomislim – Bože, što sam bila dobra riba. Nije mi jasno šta mi je falilo, pa mi to nikad nisu dali da glumim. Eto, to nikad nisam bila”, rekla je Seka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija