• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

27.08.2020

23:22

JOŠ JEDNA SRPSKA GLUMICA PRIZNALA DA JU JE MOĆNIK UZNEMIRAVAO - Stavio mi je ruku na koleno i rekao: "Daj p**** ili..." NOVI SKANDAL DRMA SVET FILMA!

Kultura

JOŠ JEDNA SRPSKA GLUMICA PRIZNALA DA JU JE MOĆNIK UZNEMIRAVAO - Stavio mi je ruku na koleno i rekao: "Daj p**** ili..." NOVI SKANDAL DRMA SVET FILMA!

Podeli vest

Glumica Danijela Štajnfeld pre nekoliko dana iznela je u javnost da je bila silovana od strane moćnika iz filmske produkcije kojem nije otkrila identitet, a sada se oglasila i njena koeleginica Jelica Kovačević koja tvrdi da je jedan moćnik uznemiravao.

Nije poznato da li je u pitanju producent, reditelj ili neko treći iz filmske produkcije.

Kolege glumci ŠOKIRANI GROZOTOM koju je Danijela Štajnfeld preživela: NEDOPUSTIVO JE DA TRPI TAKO NEŠTO!

- Imala sam tada samo 23 godine, bila sam klinka i tek sam završila Akademiju, bio je to jedan od mojih prvih susreta sa filmskim svetom. Reč je o jednoj crnogorskoj seriji. Na razgovoru nakon audicije došla je nepristojna ponuda - kaže Jelica Kovačević i dodaje:

Foto: Nemanja Obradović

- Stavio je ruku na moje koleno i rekao: "Daj mi p****, ako ne daš nema uloge". Godinama sam se pitala da li sam ga ja svojim ponašanjem i provocirala ili to svuda tako ide. Nije to pojava samo u glumačkom svetu, već svuda. Razmišljala sam kako se dalje postaviti prema svemu tome i da li će me ponovo sačekati isto - govori glumica koja smatra da je njen posao veoma težak.

Danijela, kaži ko te je silovao, JAVIĆE SE I DRUGE ŽRTVE! Glumice ohrabrile koleginicu da RASKRINKA NAPASNIKA!

 

- Najteži posao je biti glumac, a još teži biti glumica. U tome ima puno istine, teško je kao žena izboriti se u tom svetu. Mnogo je više uloga za muškarce, za nas ostaju male role i njih je oko nekih trideset posto, a delom su uslovljene - zaključuje ona.

 

 

Podsetimo, Danijela Štajnfeld je u svom dokumentarnom filmu "Zaceli me", koji je prikazan nedavno na Filmskom festivalu u Sarajevu, priznala da ju je moćnik iz filmske industrije silovao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kostadin

pre 3 godine

Najteži posao je biti glumac, a još teži biti glumica, a sada ih ima oko 1.200 u Srbiji. Ima ih više nego staTISTA u Holivudu i svake godine ih sve više.

Izbori 2024

Vesti

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!
Politika

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da se Republika Srpska prema događajima u Srebrenici uvek odnosila kao prema mestu gde je počinjen zločin, ali da nije tačno da je počinjen genocid, jer definicija genocida nije ispunjena ni u delovima u Srebrenici.

18.04.2024

12:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija