• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

28.08.2020

10:58

GLUMICA DOBIJA JEZIVE PRETNJE OD SILOVATELJA?! Drama se nastavlja - Doživećeš je još jednom ne budeš li JEZIK DRŽALA ZA ZUBIMA! Pominje joj i PORODICU?!

Kultura

GLUMICA DOBIJA JEZIVE PRETNJE OD SILOVATELJA?! Drama se nastavlja - Doživećeš je još jednom ne budeš li JEZIK DRŽALA ZA ZUBIMA! Pominje joj i PORODICU?!

Podeli vest

Ne može da ga se reši?!

Ogrmonu prašinu u javnosti podigao je dokumentarni film naše glumice Danijele Štajnfeld, u kom je ona opisala kako je bila žrtva silovanja moćnika iz filmske industrije.

Danijela nije ni slutila da će njen dokumentarac izazvati toliko pompe, te da će se na noge podići i tužilaštvo i policija, ali i da će se javiti onaj kojeg je opisala u svom prvom dokumentarnom filmu, a čije ime nije želela da otkriva. Sada je, očigledno svestan da će Danijela, ukoliko ode u policiju i bude saslušana, morati da to učini, rešio da joj stavi do znanja da to ne radi, kako prenose domaći mediji.

Izvor blizak glumici tvrdi da je Danijela navodno počela da dobija jezive pretnje od svog silovatelja nakon objavljivanja ove informacije.

- Moćnik iz filmske industrije o kojem je film i napravljen pokušavao je da stupi u kontakt s njom kada je saznao da je ona snimila dokumentarac u kojem govori da je silovana. Na sve načine je pokušavao da dođe do njenog broja telefona, sve dok na kraju nije uspeo da ga nađe. Tada je krenuo pravi pakao za Danijelu - kaže njen prijatelj navodno i dodaje:

- Samo je ponavljala da nije prevazišla strah koji oseća zbog svega što joj se dogodilo pre deset godina, iako je mislila da jeste. Slao joj je jezive poruke. Na primer: „Da li si svesna da svoju porodicu izlažeš opasnosti? Ne razmišljaš šta bi im se moglo desiti? Ti ćeš se vratiti u Ameriku, a oni?“ Ipak, najgora je ona u kojoj joj opet preti silovanjem. „Ako samo zucneš i nekom otkriješ moje ime, proći ćeš gore nego tada. Moje silovanje nisi shvatila kao čast i privilegiju, već kao traumu. E pa doživećeš je još jednom ne budeš li jezik držala za zubima! - priča navodno njen bližnji.

Foto: printscreen

Danijela je odlučila da ne priča ni o čemu, pa se sa svojom porodicom sklonila na bezbednije mesto.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 3 godine

Ej kada država Srbija nemože da zaštiti glumice pa šta ja da kažem kao običan građanin.

Junik

pre 3 godine

E, pa sad gospodo tuzioci izvolite i dokazite da nista naj korumpiranija banda u senci. Izvolite i trazite potrabna pbavestanja da policija prikupi. Ali svakako NE, ovde samo sirotinja placa i ide u zatvor kako bi ste opravdali svoje postojanje prikupljajuci procenat uspesno donetih presuda. BRAVO !!!!! Zamolio nih informativne medije da pracenjem ovog slucaja izvrse pozitivni pritisak na gospodu sticenike lopova i politicara i da bar jedan slucaj imaju zabelezen u svojoj karijeri kao posyen rad

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija