• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

16.09.2020

11:55

PROSLAVILA 102. ROĐENDAN! Branka Veselinović sa žarom u očima pričala o NAJVEĆOJ LJUBAVI - Igrali smo momka i devojku i tako smo se ZALJUBILI!

Kultura

PROSLAVILA 102. ROĐENDAN! Branka Veselinović sa žarom u očima pričala o NAJVEĆOJ LJUBAVI - Igrali smo momka i devojku i tako smo se ZALJUBILI!

Podeli vest

Ona je naša najstarija glumica, a danas je postala za godinu starija!

Naša čuvena glumica Branka Veselinović danas proslavlja 102. rođendan, a tom prilikom progovorila je o mnogim detaljima iz svog života i višedecenijske, plodne karijere.

- Ja imam toliko mnogo uzbuđenja, igrala sam sa penzionerima na otvorenom. Bila sam i u Novom Sadu, a ovo što se dešava, nisam pila, nisam pušila, ne idem po školama, bolnicama - rekla je Veselinovića.

Mnogi ne znaju da je Branka poznavala i družila se sa našom čuvenom pesnikinjom Desankom Maksimović

- Putovala sam s njom, ona je mene izabrala. I Mira Stupica je išla sa nama. Ja sam išla i u Ameriku sa Desankom. Ona nije htela, ali smo je ubedili da ide sa nama da gostujemo za naše - rekla je glumica, koja je spomenula svog pokojnog supruga pokojnog Mlađu Veselinovića

- On je završio tri fakulteta, Filozofski, Filološki i Kembridž. On je recitova neku pesmu, Mira Stupica ga je videla, a ja sam ga pitala kako se zoveš - Mlađa Veselinović, nećeš ti biti pukovnik, ti ćeš biti glumac. Igrali smo momka i devojku i tako smo se zaljubili - ispričala je Branka.

- Nije da nisam htela da imam veliku porodicu. Bilo je tu lečenja, svega. U drugom braku partneri dobiju decu, a on kaže: "Pa mi se volimo". Pitanje je karaktera, godišta, partneri treba da se vole, da veruju. Meni nikada nije bilo dosadno - dala je glumica savet za dobar brak, a onda se našalila.

- Da l' se vidimo sledeće godine u ovo vreme pitajte čika Bogu, njega pitajte - kazala je glumica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija