• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.09.2020

15:30

MAMIN PONOS! Ovo su ćerke Jelice Sretenović! Jednu je dobila tokom treće godine studija, a drugu 11 godina kasnije! (FOTO)

Kultura

MAMIN PONOS! Ovo su ćerke Jelice Sretenović! Jednu je dobila tokom treće godine studija, a drugu 11 godina kasnije! (FOTO)

Podeli vest

Lepotice na mamu.

Glumicu Jelicu Sretenović je milionski auditorijum zavoleo kao Koku u seriji "Bolji život", a mnogi detalji iz njenog privatnog života su nepoznati javnosti. 

Detinjstvo joj je bilo veoma teško, njenu majku i nju otac je napustio kada je glumica imala svega nekoliko godina. 

Glumila je ELZU U ŽIKINOJ DINASTIJI, BRKALA JE POJMOVE, bila Gidrina prijateljica, a evo kako izgleda posle TRI DECENIJE! (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Australia

A post shared by JelicaSretenovicOfficial (@jelicasretenovic) on Aug 7, 2016 at 1:51am PDT

 

ŽARKO LAUŠEVIĆ TOTALNO PROMENIO IMIDŽ! Duga kosa i BRKOVI su prošlost, evo kako sada IZGLEDA! (FOTO)

Sa 19. godina Jelica upoznaje jednog od osnivača Univerzitetskog kliničkog centra Miloša Mišu Sretenovića koji je osvajio na prvi pogled i za njega se udala nakon 12 meseci zabavljanja. Tokom treće godine studija na FDU je ostala u drugom stanju, ali nije prestajala da odlazi na predavanja sve do 10 pred porođaj. Njena prva ćerka se zove Ana. 

Jedanaest godina nakon rođenja ćerke Ane na svet je donela i ćerku Olju. Sve se činilo idealno, ali sa velikom tragedijom Jelica se susrela 1999. godine, kada je njen suprug iznenada preminuo zbog srčanih problema. Te godine im je bilo dve i po decenije braka. Jelica je sa 45 ostala udovica. Nakon toga se nije udavala, a život je posvetila ćerkama, unucima i karijeri.

Njena starija ćerka Ana živi u Švedskoj i ima sina Miloša, dok je mlađa Olja kod nje. Mnogo je vezana za svoje mezimice pa svaki slobodan trenutak provodi sa njima i često putuje u Švedsku kako bi bila sa svojim unukom.

 U nastavku pogledajte kako izgleda glumičinne naslednice, Ana i Olja. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stokholm

A post shared by JelicaSretenovicOfficial (@jelicasretenovic) on Aug 11, 2016 at 2:43pm PDT

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MOJA DRUGA NAJVECA ?OLJA

A post shared by JelicaSretenovicOfficial (@jelicasretenovic) on Jan 18, 2017 at 12:14pm PST

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija