• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2020

11:11

DRASTIČNO PROMENIO IMIDŽ! Voditelj jutarnjeg NATERAO nekadašnjeg MINISTRA Ivana Tasovca da skine KAČKET - ŠOK SCENA!

Kultura

DRASTIČNO PROMENIO IMIDŽ! Voditelj jutarnjeg NATERAO nekadašnjeg MINISTRA Ivana Tasovca da skine KAČKET - ŠOK SCENA!

Podeli vest

Iznenadio je sve

Bivši ministar kulture i sadašnji direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac šokirao je najnovijim izdanjem. Naime, Tasovac, koga javnost prepoznaje po karakterističnoj frizuri, pojavio se u studiju TV Prva, a na nagovor voditelja Filipa Čukanovića skinuo je kačket, po kome je takođe prepoznatljiv.

PORUČILA JE TEPIH PREKO INTERNETA - kada je stigao NIJE MOGLA DA DOĐE SEBI! Nećete verovati kada VIDITE RAZLIKU (FOTO)

Foto: Tanjug

NIJE ZA ONE SA SLABIJIM STOMAKOM! Kupila PATLIDŽAN, počela da seče - IZAŠLO JE OVO, neko drugi bi VRIŠTAO iz sveg glasa!

Tako da je javnost u Srbiji kao retko do sada imala priliku da vidi kako zaista izgleda frizura poznatog pijaniste.

Glumica Nela Mihajlović ima DVE ĆERKE - Ona nikada ne bi napustila SRBIJU, a svoju decu SAVETUJE OVO!

– Ako me znaju po frizuri, moraću da počnem nešto da radim – našalio se Tasovac i dodao da promena frizure nema neko “dublje” značenje.

Promena imidža Tasovca je u toliko velikoj meri uticala na to da veliki broj ljudi koji se slučajno zatekao ispred TV ekrana nisu prepoznali o kome je reč. Pogledajte kako je izgledao:

Foto: Printscreen You Tube




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17