• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer.rs

28.09.2020

20:54

Andrija Milošević spreman da POSTANE TATA! Glumac i njegova NEŽNIJA POLOVINA željno iščekuju da se ostvare kao RODITELJI!

Kultura

Andrija Milošević spreman da POSTANE TATA! Glumac i njegova NEŽNIJA POLOVINA željno iščekuju da se ostvare kao RODITELJI!

Podeli vest

Na brak još uvek nisu spremni, ali ga planiraju u budućnosti.

Glumac Andrija Miloševic je milionski auditorijum osvojio svojim humorom, a trenutno ga gledamo u popularnoj seriji "Slatke muke". Andrija je u dugogodišnjoj vezi sa glumicom Aleksandrom Tomić i funkcionišu kao da su u braku. 

Papir je za njih čista formalnost, pa u poslednje vreme prijateljima i rođacima ne daju konkretan odgovor kada će se venčati. Iako nisu još spremni da stanu na ludi kamen, da budu roditelji priželjkuju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gricni bre !! #lajkujtemifotkuiimacetesreceuljubavi

Објава коју дели andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) дана 24. Јул 2020. у 1:23 PDT

- Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i biće. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda prosto dođete do jednog momenta kada pomislite to. U stvari, istinski morate živeti život bez kalkulacija. To je poenta priče. Ne možete kalkulisati ništa, a posebno ne decu. Sve mora da ide iz ljubavi - rekao je ranije glumac, pa unapred zna kakav će biti otac:

 

- Nemam pravilo za vaspitavanje dece. Znam kakav ću biti - ja ću se razdroćkati kao topla čokolada prema detetu.

Da nisu opterećeni potpisivanjem bračnog papira, govore oboje, ali ga u budućnosti planiraju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nas dva brata... #brothers

Објава коју дели andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) дана 11. Јан 2020. у 11:46 PST

- Ljudi imaju različite životne puteve, u našoj profesiji smo na velikoj muci, posao nam oduzima mnogo vremena - požalio se Andrija, dodavši da će odvojiti vreme za odlazak kod matičara, ali da još ne zna tačan datum.

 

- Ne znam kada će se to dogoditi. U našem odnosu nema nekog zatezanja, najvažnije je biti jednostavan, i u poslu, i u životu. Ne glumimo privatno, to i ne treba da se čini, već se čuvamo za publiku - istakao je Andrija, ne želeći da krije da je potpuno ispunjen pored drage.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija