• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernji.hr

30.09.2020

14:40

VRATIO MI SE RAK! Glumica koju obožavamo saopštila TUŽNE VESTI! U četvrtom stadijumu je, slomila se - Svi me žele POKOPATI, ali ja se NE DAM!

Kultura

VRATIO MI SE RAK! Glumica koju obožavamo saopštila TUŽNE VESTI! U četvrtom stadijumu je, slomila se - Svi me žele POKOPATI, ali ja se NE DAM!

Podeli vest

Tužne vesti se brzo proširile svetom

Glumica Šenon Doerti, najpoznatija po ulozi u seriji 'Beverly Hills 90210' potvrdila je da joj se ponovno vratio rak dojke, te da je u četvrtom stadijumu.

Šenon je već ranije otvoreo govorila o borbi s ovom bolesti. Od 2017. njen rak je bio u remisiji, nakon što je bila na operaciji i dugotrajnoj hemoterapiji.

- Pokušavam ceniti male trenutke u životu koje mnogi ljudi ne vide ili ih uzimaju zdravo za gotovo - odgovorila je Doerti na pitanje kako se oseća s teškom dijagnozom:

- Malene stvari su za mene velike. Mi u sebi imamo jedno vrelo i na nama je da kopamo duboko kako bismo smogli snage da se suočimo s lošim stranama života.

Rekla je kako je nakon što je saznala da je bolest uznapredovala pročela preispitivati svoju karmu.

- Razmišljala sam, imam li dobru karmu ili lošu, počela sam raditi liste loših stvari koje sam učinila u životu i kako sam se ophodila s ljudima - priznala je. Otkrila je i da već ima planove napisati pisma i snimiti videoporuke najmilijima koje bi im ostale nakon njene smrti.

- Postoje neke stvari koje im moram reći. Neke stvari koje moram reći svojoj mami. Želim da moj suprug zna što mi je značio, ali svaki put kada dođe vreme da to napravim, osećam se kao da odustajem, ali ja nikad neću odustati - naglasila je i nastavila:

- Mislim da sam jako zdrava i teško je sve 'završiti' kad si uveren da ti je sigurno ostalo još 10 ili 15 godina života.

Kazala je da smatra da svakoga tko je u četvrtom stadijumu raka jednostavno žele odmah pokopati.

- Čini se kao da svi s ovom dijagnozom proživljavaju istu stvar. Svi me žele pokopati, ali ja nisam spremna, osećam da još imam puno života u sebi - zaključila je.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija